Ettromsleilighet

Ettromsleiligheter med balkong eller terrasse. Ulike størrelser og utforming og med ulik innredning og byggeår. To enkeltsenger. Minikjøkken med kokeplater, kaffetrakter, vannkoker, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Spisebordet er en bardisk. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

  • Noen leiligheter har trappetrinn inne i leiligheten.

Antall personer: 1-2

Toromsleilighet

Toromsleiligheter med balkong eller terrasse. Ulike størrelser og utforming og med ulik innredning og byggeår. Et soverom med en dobbeltseng. Mulig med ekstrasenger i sovesofaer. Minikjøkken med kokeplater, kaffetrakter, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Badekar/dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 2-4

Toromsleilighet i etasje

Toromsleiligheter i etasje med balkong. Ulike størrelser og utforming og med ulik innredning og byggeår. En trapp opp er det et soverom med to enkeltsenger. Nede er det mulig med ekstrasenger i sovesofaer. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. To bad med wc, ett i hver etasje, badekar på badet i 2. etasje og dusj i 1. etasje. Hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 2-4

Treromsleilighet

Treromsleiligheter med balkong eller terrasse. Ulike størrelser og utforming og med ulik innredning og byggeår. To soverom, ett med en dobbeltseng og ett med to enkeltsenger. Mulig med ekstrasenger i enkeltsenger og sovesofaer. Minikjøkken med kokeplater, kaffetrakter, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Spiseplassen er en bardisk. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 2-6

Treromsleilighet superior

Treromsleiligheter superior med balkong eller terrasse. Smal trapp som går opp til en hems. Det er åpent mellom etasjene. To soverom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstrasenger i feltseng og sovesofaer. Minikjøkken med kokeplater, kaffetrakter, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. TV. To bad, ett med dusj og wc og ett med badekar med dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 4-6