Ettromsleilighet

Fine ettromsleiligheter i forskjellige størrelser og utforming og med ulik innredning og byggeår. To enkeltsenger. Kokeplater, kaffetrakter, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 6 ggr/uke.

  • Noen leiligheter har trappetrinn inne i leiligheten.

Antall personer: 1-2

Toromsleilighet

Toromsleiligheter i forskjellige størrelser og utforming og med ulik innredning og byggeår. Ett soverom og oppholdsrom med minikjøkken. Kokeplater, kaffetrakter, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 2-4

Toromsleilighet i etasje

Toromsleiligheter i etasje i forskjellige størrelser og utforming og med ulik innredning og byggeår. Ett soverom og kombinert minikjøkken/oppholdsrom. Kokeplater, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Kaffetrakter og vannkoker. Mulighet for ekstrasenger i 1. etasje. TV. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Hårføner. To bad med wc, ett i hver etasje, badekar på badet i 2. etasje og dusj i 1. etasje. Balkong. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 2-4

Treromsleilighet

Fine treromsleiligheter i forskjellige størrelser og utforming og med ulik innredning og byggeår. To soverom hvor et soverom har dobbeltseng og det andre har to enkeltsenger. Kombinert oppholdsrom/minikjøkken. Kokeplater, kaffetrakter, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. Når alle ekstrasenger benyttes blir det trangt i leiligheten. TV. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 2-6

Treromsleilighet superior

Store treromsleiligheter superior med hems og to soverom samt oppholdsrom med minikjøkken nede. Åpen løsning og smal trapp opp til hemsen. Kokeplater, kaffetrakter, kjøleskap og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. To bad: ett med badekar, ett med dusj. Wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 6 ggr/uke.

Antall personer: 4-6