Platanias Ariston

apollo mondo duo

Platanias Ariston

 • • Like ved stranda i Platanias
 • • Populært hotell
 • • Lekker design
Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Aldersgrense på hotellet: 16 år

På stranda ligger dette populære Apollo Mondo Duo-hotellet. Platanias Ariston er et pent boutiquehotell med romslige og stilige deluxerom, basseng, jacuzzi samt strandrestaurant. Her sørger de for at du får det lille ekstra – slik som nybakt til frokost, strandservice og ekte kretisk gjestfrihet.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Nytt og lekkert hotell. Rett ved stranden. Meget hyggelig personale. Vann og en snack ved ankomst...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 300 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Platanias Ariston er et populært hotell som kun vender seg til voksne over 16 år. Hotellet består av to toetasjes bygninger med utsikt mot enten havet eller det lekre bassengområdet med jacuzzi. Gratis solsenger, parasoller og badehåndklær både ved bassenget og på stranda. Stranda er delvis sandstrand med steiner og klipper.

God mat
Til frokost serveres nybakt og nede på stranda ligger den kjente à la carte-restauranten The Olive Tree, som kan skilte med et av Platanias mest innovative kjøkken. Restauranten er Cretan Cuisine-sertifisert, en sertifisering som oppnås ved bruk av rene kretiske produkter av høyeste kvalitet.

Trening og velvære
På Platanias Ariston kan du trene gratis yoga 3-5 ganger i uka med profesjonelle instruktører. Vil du trene på egen hånd i treningsrommet er det en pilates reformer bed, treningssykler, romaskin og tredemølle. Her er det også et lite spa med behandlinger som massasje, dampbad, manikyr og pedikyr (mot avgift). Reservasjon i resepsjonen.

Oppdag omgivelsene
I Chania kan du oppleve den moderne og nyeste delen av byen som gradvis har utviklet seg og spredd seg rundt den gamle venetianske havna. Det er også mange arkeologiske utgravningsfelt å besøke, slik som de tradisjonelle byene, kirkene, grottene, ravinene og de vakre strendene.

Inkludert i Apollo Mondo Duo på Platanias Ariston

 • Wifi i fellesområdene
 • Yoga 3-5 ganger i uka
 • Treningsrom
 • Badekåper og tøfler
 • Solsenger, parasoller og badehåndkleservice

Mot avgift

 • Spa med massasje og andre behandlinger
 • Vaskeriservice

Les mer om Apollo Mondo Duo.

Måltider

Frokostbuffé inkludert.

Verdt å vite

 • Det er heis bare i den ene toetasjes bygningen.
 • Bussen stopper ved hovedveien, cirka 90 meter fra hotellet, du må selv ta med bagasjen.
 • Røyking er tillatt kun på anviste plasser på hotellet. Det er røykeforbud i rommene, på uteplassene og ved bassenget.
Apollo Mondo Duo
 • Bare for voksne
 • Fornøyde gjester
 • Fin beliggenhet
 • Gratis wifi

Alle hoteller – Platanias

Costas & Christina

Man føler seg alltid velkommen på familiehotellet Costas & Christina på Kreta. I tillegg er beliggenheten fin – du bor deilig nært stranda og de mange hyggelige tavernaene i Platanias.

Lissos

Lissos er et hyggelig leilighetshotell som ligger ved den fine stranda i Platanias. Her trives gjestene med herlig havutsikt fra bassengområdet. Dessuten er det bare et par hundre meter til sentrum med restauranter, shopping og uteliv.

Blue Dome

På Blue Dome i Platanias er alt gjort med kjærlighet – og det merker du! Det er nok noe av forklaringen på hvorfor så mange skandinaver gjerne kommer tilbake til dette familieeide leilighetshotellet. Blue Dome ligger på stranden og har et basseng tilpasset alle i selskapet. Bestill en treromsleilighet og ta med strandlivet hele veien inn på rommet – fra disse leilighetene er det nemlig havutsikt.

Kallitsakis

Kallitsakis er et koselig, familiedrevet leilighetshotell som består av to bygninger med et basseng i mellom. Med nærhet til både sentrum og strand er det enkelt å få det meste ut av ferien her. For den litt større familien er det toromsleiligheter i etasje med fem sengeplasser.

Anthimos

Anthimos er et leilighetshotell som ligger i et rolig område. Det er allikevel ikke lange veien inn til Platanias med alt hva det innebærer – sene restaurantmiddager, suvenirshopping og livlige barer.

Summertime

På Summertime i Platanias trives gjestene våre og du kan glede deg til et hyggelig bassengområde, vennlig service og romslige leiligheter. For litt ekstra luksus kan du bestille en ettromsleilighet superior med utgang til delt basseng. I snackbaren kan du bestille gode drinker og småretter.

Porto Platanias Beach & Spa (Plaza di Porto)

Velkommen til Porto Platanias Beach & Spa – en ferieoase med både høy standard og god komfort. Du bor i gangavstand til det krystallklare havet og fartsfylte Platanias sentrum med restauranter, barer og shopping. Mens personalet sørger for at ferien din blir slik du ønsker kan du lade batteriene med treningstimer, god mat og deilige behandlinger i hotellets førsteklasses spa.

Geraniotis Beach

Takket være den hjemmekoselige atmosfæren, den utmerkede servicen og den gode maten får Geraniotis Beach meget gode tilbakemeldinger fra våre gjester. Det er derfor også ett av våre Apollo Mondo Local –hoteller med lokal touch. Her stortrives barnefamilien på stranda og hotellet har to bassengområder samt at det ligger i kort avstand fra Platanias sentrum.

Blue Sea Villas

Blue Sea Villas i Platanias lokker med velutstyrte villaer så her kan dere diske opp til middag på den store terrassen og bare nyte kvelden i egen villa. Reis med vennegjengen eller familien og nyt et eget bassengområde i rolige omgivelser ved stranda.

Kydonia

Kydonia i Platanias er et sjarmerende hotell der familien som driver det bor på hotellet. Mange gjester kommer gjerne tilbake hit år etter år. Får du lyst på en forfriskende dukkert, kan du velge mellom bassenget på nabohotellet eller stranda – det er ikke lange spaserturen til noen av dem.

Revekka

Revekka er det første leilighetshotellet som ble bygd i Platanias, og det ligger fint til i Platanias med kort vei til det meste. Alle de fem bygningene er renoverte. Sjarmerende hotell der ingen leilighet er den andre lik.

Rania

På sjarmerende Rania bor du med perfekt beliggenhet rett ved stranda i Platanias. At hotellet er familieeid kjenner du med det samme du kommer inn. Den koselige atmosfæren gjør at våre kunder setter stor pris på dette hotellet. På stranda ligger familiens populære taverna, velrenommert for den gode maten. Tenker du på miljøet er Rania et godt valg, hotellet arbeider nemlig med å redusere miljøpåvirkningen og styrke den lokale økonomien.

Santa Helena Beach

Vårt velkjente leilighetshotell Santa Helena Beach i Platanias på Kreta har en beliggenhet på stranda som slår det meste. Hotellet har en herlig restaurant med utsikt mot havet og flere basseng. Her venter dessuten god baristakaffe i Mondo Café, Club Polly & Mino, svømmeskole og morgenyoga. Velkommen til ett av våre mest elskede Apollo Mondo Selected-hotell med god komfort og fasiliteter for både par og familier.

Marakis

Marakis ligger sentralt, men rolig til i en liten sidegate, noen kvartaler fra stranden i Platanias. Hyggelig bassengområde i den vakre hagen og butikker, spisesteder og barer rett rundt hjørnet.

Porto Platanias Village

På det meget populære hotellet Porto Platanias Village ligger alt til rette for en avkoblende ferie. Her er det fine leiligheter, restaurant, lekeplass, padelbaner og et herlig basseng. Platanias' sentrum ligger rett rundt hjørnet og den fine sandstranda ligger bare noen minutters gange unna.

Ideal Beach

Ideal Beach ligger perfekt til ved stranda i Platanias på Kreta. Her kan du nyte havutsikt fra solsenga ved bassenget. I tillegg til den gode beliggenheten setter våre gjester stor pris på den korte avstanden til sentrum med restauranter og barer. Den lokale touchen og fornøyde gjester har gjort Ideal Beach til ett av våre Apollo Mondo Local-hotell.

Melina Beach

Melina Beach ligger i rolige omgivelser ved den herlige sandstranda med Platanias' sentrum rett rundt hjørnet. Hotellet har en fin hage og et herlig bassengområde. Spesielt populær er strandbaren og det hyggelige personalet.

Archipelagos

Archipelagos er et populært leilighetshotell med god beliggenhet i Platanias – kort vei til stranda, shopping og restauranter. Rolig hotellområde med hage og et lite basseng. Hjemmekoselig atmosfære.

Mythos Platanias

Leilighetshotellet Mythos Platanias byr på personlig service og en avslappet atmosfære. Her er det basseng og poolbar. I poolbaren er det TV og du kan se kveldens match eller bare ta noe å drikke for å komme unna solen. Stranda ligger rett ned bakken fra hotellet.

Casa di Porto

På populære Casa di Porto bor du rett ved stranda i Platanias på Kreta. Her venter en avslappende ferie med flere romslige bassengområder, gratis treningsrom og kanskje det beste av alt – ett av Kretas beste spaanlegg. Når du vil ut og oppleve livlige Platanias venter restauranter og barer bare en kort spasertur unna.

Sophia Beach

På leilighetshotellet Sophia Beach bor du med best beliggenhet rett ved stranden, med Platanias uteliv bare en kort tur unna. Alle fasilitetene som basseng, restaurant og strand deles med det populære Apollo Mondo Enjoy-hotellet Ideal Beach og du kan naturligvis bevege deg fritt mellom både hotellområdene. Gå ikke glipp av en middag på Ideal Beachs populære restaurant Skoniako med tradisjonelle greske retter!

Blue Sea Apartments

Familien som driver Blue Sea Apartments kommer til å ta godt vare på deg og gjøre alt for at ferien din i Platanias skal bli så bra som mulig. Gjestfriheten og den gode servicen er deres motto. Hotellet kan dessuten friste med en utmerket beliggenhet bare et steinkast fra stranda og et pent bassengområde.

Mary (Platanias)

På leilighetshotellet Mary i Platanias bor du helt i strandkanten og det lille bassengområdet har en egen del for de yngste i reisefølget. Rolige omgivelser selv om det er kort vei til sentrum med tavernaer, barer og butikker. Hotellets eier gjør alt for at du skal trives og det merkes på de fornøyde gjestene!

Sonio Beach

Sjarmerende Sonio Beach er et koselig familieeid leilighetshotell som ligger ved stranda i Platanias. Hotellet har e lite basseng og populær restaurant med meget god mat og innredning som fører tankene til den første Mamma Mia-filmen. Hotellet er inkludert i våre Apollo Mondo Local – populære hotell med sterk lokal forankring.

Villa Dora

Velkommen til populære Villa Dora i Platanias. Her venter deilig avkobling på stranda eller i bassengområdet. Ønsker du fred og ro kombinert med nærhet til Platanias' livlige puls, så er Villa Dora hotellet for deg.

Porto Platanias Luxury Selection

På Porto Platanias Luxury Selection bor du rett ved stranda i populære Platanias. Her er du like nært herlige bad i havet som til avkobling ved bassenget, og får du lyst til å trene er det gratis treningsrom og nybygde padelbaner. Til restaurantene og barene i er det bare en kort spasertur.

Minoa Palace Resort & Spa

Minoa Palace Resort & Spa er et strandnært luksushotell, som ligger vakkert omgitt av hav og fjell. Her venter mange fasiliteter og service utover det vanlige. Bassengområdet står absolutt til forventningene, men å bo i et rom med eget basseng slår nok allikevel det meste. Maten er god og variert – hva sier du om kretisk mat akkompagnert av havutsikt eller en à la carte-meny satt sammen av en prisbelønt kokk?

Panos Beach

Panos Beach er et enklere leilighetshotell som ligger i hjertet av Platanias. Herfra er det kort vei til stranda og sentrum med alt det Platanias har å by på. Rett utenfor døra ligger hovedgata med restauranter, barer og butikker. Stranda er belønnet med EUs Blått Flagg for det rene, klare vannet.

Casa Chris

Nybygde Casa Chris ligger ved stranda i Platanias på Kreta, og butikker og restauranter ligger bare noen minutters gange unna. Du kan bestille rom med utgang til bassenget og legge til halvpensjon. La hotellet bli ditt reisemål.

Platanias Mare

Velkommen til Platanias Mare, et koselig hotell ved Platanias lange sandstrand. Ved det vakre bassengområdet er det lett å trives og om kvelden kan du nyte av en uslåelig havutsikt fra restauranten.

Indigo Mare

Nyt gjestfriheten, komforten og roen på Indigo Mare. Et populært leilighetshotell i Platanias der du bor helt i sjøkanten men du kan selvsagt tilbringe dagen ved bassengområdet på hotellet.