Dobbeltrom

Fine dobbeltrom med dobbeltrom som ligger i hovedbygningen. Mulighet for ekstraseng i sovesofa. TV. Minibar samt kaffe- og tefasiliteter. Espressomaskin, kapsler mot avgift. Vannkoker. Velkomstpakke med vin, vann og frukt. Gratis luftkondisjonering, safe og wifi. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Balkong, noen med utsikt mot bassenget. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 26 kvm
Antall personer: 2-3

Dobbeltrom i bungalow i hagen

Romslige dobbeltrom med to senger (noen med dobbeltseng) i bungalow i toetasjes sidebygninger. Mulighet for ekstraoppredning, den ene i feltseng og den andre i sovesofa, begge for barn. TV. Minibar og kaffe- og tefasiliteter. Espressomaskin, kapsler mot avgift. Vannkoker. Velkomstpakke med vin, vann og frukt. Gratis luftkondisjonering, safe og wifi. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 26 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 2 barn

Dobbeltrom med eget basseng

Pene, store dobbeltrom i Imperialbygningen. Mulighet for ekstraoppredning i sovesofa. Velkomstpakke med vin, vann og frukt. TV. Minibar. Kaffe- og tefasiliteter. Espressomaskin, kapsler mot avgift. Vannkoker. Gratis luftkondisjonering, safe og wifi. Badekåper og tøfler. Badekar og dusj og wc, hårføner. Markterrasse med eget basseng. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 32 kvm
Antall personer: 2-3

Enkeltrom

Pene enkeltrom som ligger i hovedbygningen. Velkomstpakke med vin, vann og frukt. TV. Minibar samt kaffe- og tefasiliteter. Espressomaskin, kapsler mot avgift. Vannkoker. Gratis luftkondisjonering, safe og wifi. Dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 26 kvm
Antall personer: 1

Kampanjerom

Kampanjerom er et begrenset antall rom med dusj og toalett. De passer for den som vil bo på Minoa Palace Resort & Spa, men som legger mindre vekt på beliggenhet eller utsikt. Uteplass kan heller ikke garanteres. Velger du kampanjerom, kan du få en annen romtype enn det som for øvrig er beskrevet for hotellet.

Antall personer: 2

Større dobbeltrom, aldersgrense 12 år

Pene, større dobbeltrom i Imperialbygningen. Velkomstpakke med vin, vann og frukt. TV. Minibar, vannkoker samt kaffe- og tefasiliteter. Espressomaskin, kapsler mot avgift. Gratis luftkondisjonering, safe og wifi. Badekåper og tøfler. Badekar og dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse, noen med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 32 kvm
Antall personer: 2-3 (over 12 år)