Mary (Platanias)

Mary

  • • Rolig beliggenhet ved stranda
  • • Herlig havutsikt
  • • Personlig service
Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

På leilighetshotellet Mary i Platanias bor du helt i strandkanten og det lille bassengområdet har en egen del for de yngste i reisefølget. Rolige omgivelser selv om det er kort vei til sentrum med tavernaer, barer og butikker. Hotellets eier gjør alt for at du skal trives og det merkes på de fornøyde gjestene!


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer/1-3 personer. Toromsleiligheter i ny del for 2-4 personer. Mindre toromsleiligheter for 1-2 personer. Toromsleiligheter for 1-3 personer/1-4 personer. Toromsleiligheter delvis under bakkeplan for 1-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Badeværelset i leiligheten i den nye delen er mye bedre enn i den gamle delen. I den nye er det...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 10 m
Til sentrum: 550 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Mary er et koselig leilighetshotell rett ved stranda i Platanias. Hotelleierens vennlighet resulterer i meget fornøyde gjester. Atmosfæren er genuin og ekte. Hotellet er bygd i ulike etapper der leilighetsbygningen nærmest stranda er bygd i 1991 og 1993. Resepsjonsbygningen ble bygd i 1997 og den nyere leilighetsbygningen er fra 2007.

Ved det lille bassengområdet er det et basseng med barneseksjon og gratis solsenger og parasoller. Hotellet ligger på første parkett mot stranda med utsikt over det glitrende Middelhavet. På stranden er det solsenger og parasoller til leie.

Under oppholdet på hotell Mary bor du i komfortable leiligheter som er utstyrt med det du trenger for å fikse det meste selv i ferien. Flere av leilighetene har havutsikt eller utsikt mot bassenget. En kort spasertur unna ligger sentrum av Platanias med restauranter, barer, shopping og et aktivt uteliv. Hotellet har et lite utsalg med lokale produkter.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Verdt å vite

  • Resepsjonen er åpen på dagtid.
  • Ved ankomst/avreise stopper bussen cirka 150 meter fra hotellet, bagasjen transporteres ikke.

Sesongvariasjoner

Toromsleilighetene i ny del vil sommeren 2022 være for 1-4 personer.