Plakias Resort by Alegria

Plakias Resort by Alegria på Kretas sydkyst lokker med store, velutstyrte leiligheter der det er plass til hele familien. Det finnes et sjarmerende bassengområde på hotellet med et separat barnebasseng og beliggenheten ved havet er virkelig optimal. I Plakias by og på Plakias Resort by Alegria finner du den genuine greske atmosfæren.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Treromsleiligheter for 4-5 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Vi Hadde leiligheten,så vi var mest der eller ute,men god service i resepsjonen 👍
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 700 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Plakias Resort by Alegria har et bassengområde med basseng og barnebasseng samt solsenger og parasoller. Basseng- og strandhåndklær er inkludert for hotellets gjester. Hvis du trenger en pause fra sola så er det en poolbar som serverer avkjølt drikke på dagtid. Hotellet tilbyr også solsenger og parasoller på stranda nedenfor hotellet som er inkludert for hotellets gjester. På hotellets strand tilbys det en rekke ulike vannsporter mot avgift.

Hotellet deler mange av sine fasiliteter med nabohotellet Alegria Beach Resort (bare 20-30 meter unna). Her finner du bufférestauranten Almyra og à la carte-restauranten Macrioni’s som du som er gjest på Plakias Resort by Alegria er velkommen til å besøke. Husk å bestille bord innen kl. 15.00 samme dag. Det samme gjelder for strandbaren så klart.

Sportsfasilitetene på Alegria Beach Resort, som treningsrom og padelbaner kan også benyttes av gjestene på Plakias Resort by Alegria mot avgift.

Ved ankomst foregår innsjekkingen foregår på nabohotellet Alegria Beach Resort.

Den lille byen Plakias har en genuin gresk atmosfære og en herlig langstrakt strand. Fra hotellet kan du gå langs strandpromenaden helt inn til Plakias og større deler av strandpromenaden er uten trafikk. I Plakias finnes det meste du behøver til en herlig ferie slik som små restauranter, koselige tavernaer, supermarked, apotek og et bakeri. Men det finnes også dykkesenter, lokale håndverkere og ikke minst en fin badevik på andre siden av byen. En smalere vei med lite trafikk må krysses for å komme til stranda.

Til tider blåser det sterk vind i området.

Måltider

Ingen måltider inngår.

Mot tillegg:

  • Frokostbuffé

Frokosten serveres på Alegria Beach Resort

Hotell for barnefamilier

  • Høy kundetilfredshet
  • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
  • Barnebasseng eller barneseksjon
  • Barneseng skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
  • Wifi i fellesområdene

Alle hotell – Plakias

Alianthos Garden

Alianthos Garden ligger i naturskjønne Plakias og har en herlig atmosfære. Hotellet drives av en familie som alltid setter gjestene først! I den vakre hagen er det enkelt å koble av og la ferien begynne. Bassengområdet ligger rett ovenfor stranda, så deilige bad er aldri langt unna. Et steinkast fra Alianthos Garden finner du den koselige strandpromenaden med restauranter og barer.

Alegria Beach Resort

Velkommen til Alegria Beach Resort – et Mondo Family-hotell i Plakias på Kretas sørlige kyst! Nyt familieferien på et moderne hotell like ovenfor stranda med tilgang til flere basseng, restaurant og aktiviteter. La barna leke seg med Polly & Mino eller være med på svømmeskole. For et ekstra komfortabelt opphold – legg til All Inclusive!

Alianthos Beach

Elsker du stranda er Alianthos Beach i Plakias det rette valget. Her bor du like ved den lange sandstranda, der vannet er krystallklart og det er enkelt å finne et eget lite sted å slappe av i solen. En kort spasertur unna ligger strandpromenaden i Plakias, med restauranter og barer.

Alegria on the Hills - Family premium

Velkommen til Alegria on the Hills – Family premium, et Apollo Mondo Family-hotell for de familiene som vil unne seg det beste i ferien! Her er det fasiliteter som Club Polly & Mino, svømmeskole og trening med skandinavisktalende instruktører. I tillegg kan gjester på Alegria on the Hills – Family Premium se frem til reserverte solsenger på stranda og mulighet til å få rundstykker og mat levert til sin leiligheten.