Lamon

Familieeide Lamon har en herlig beliggenhet i Plakias på Kreta, like ved den lange sandstranda, i gangavstand til sentrum. Både bassengområdet og restauranten har utsikt over vannet, og på hotellets bakside er det en gressplen med lekeplass. I Plakias kretser livet rundt strandpromenaden med restauranter og barer.

f

Åpent kjøp
Fri ombooking
Pengene tilbake innen 7 dager ved kansellering
Utsett reisen om du blir syk
med Covid-19
 

Rom/leiligheter

Superiorrom for 2 personer/2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 20 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Lamon er et familieeid hotell som ligger like ved sandstranda i Plakias. Navnet har hotellet fått fra en av Kretas 147 antikke byer som het nettopp Lamon. I bassengområdet er det et basseng med solsenger og parasoller, og rett over gata venter stranda og havet.

Frokostbuffé er inkludert og serveres i hotellets restaurant. Gratis WiFi i hotellområdet. Nettbrett og laptops kan leies. På baksiden av hotellet er det en lekeplass.

Lamon ligger fint til i Plakias med gangavstand til sentrum, der det er et bra utvalg av restauranter, kaféer, små butikker og matbutikker. Busstasjonen og taxiholdeplassen ligger bare 50 meter unna. Vil du se mer enn den nærmeste stranda kan du ta turen til strender som Souda, Damnoni og den berømte palmestranda Preveli.

Måltider

Frokostbuffé inkludert.

Verdt å vite

Resepsjonen er åpen kl. 8-23.