Lamon

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Familieeide Lamon har en herlig beliggenhet i Plakias på Kreta, like ved den lange sandstranda, i gangavstand til sentrum. Både bassengområdet og restauranten har utsikt over vannet, og på hotellets bakside er det en gressplen med lekeplass. I Plakias kretser livet rundt strandpromenaden med restauranter og barer.

Spesialrabatt: Få rabatt på vårens reiser til Kreta

Bestill vårens reiser til Kreta i perioden 17/9 – 26/9 og få 500,- i rabatt per person på alle reiser til Kreta i perioden 9/4-12/6-2022. Gjelder ved bestilling av fly+hotell. Gjelder ikke gruppebestillinger. I prisen som vises er rabatten allerede trukket fra.


Rom/leiligheter

Superiorrom for 2 personer/2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

9,3 av 10
Basert på 6 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 20 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Lamon er et familieeid hotell som ligger like ved sandstranda i Plakias. Navnet har hotellet fått fra en av Kretas 147 antikke byer som het nettopp Lamon. I bassengområdet er det et basseng med solsenger og parasoller, og rett over gata venter stranda og havet.

Frokostbuffé er inkludert og serveres i hotellets restaurant. Gratis WiFi i hotellområdet. Nettbrett og laptops kan leies. På baksiden av hotellet er det en lekeplass.

Lamon ligger fint til i Plakias med gangavstand til sentrum, der det er et bra utvalg av restauranter, kaféer, små butikker og matbutikker. Busstasjonen og taxiholdeplassen ligger bare 50 meter unna. Vil du se mer enn den nærmeste stranda kan du ta turen til strender som Souda, Damnoni og den berømte palmestranda Preveli.

Måltider

Frokostbuffé inkludert.

Verdt å vite

Resepsjonen er åpen kl. 8-23.