Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,6 av 10 Basert på 967 vurderinger
Total vurdering
 
8,6 / 10
Rengjøring
 
8,9 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,6 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,6 / 10
Fasiliteter
 
8,3 / 10
Mat og drikke
 
7,8 / 10
Rom / leilighet
 
9,0 / 10
Service
 
8,5 / 10

Siste gjestevurderinger


7 av 10

+
Barneklubben
-
Prisen på isen i poolbaren, seksdobbelpris til en liten gutt, mannen i baren ble sur da jeg klaga, anbefaler ingen å handle der. Anbefaler dere å behandle gjester som ikke har all inclusive bedre. Støynivået i spisesalen altfor høy

Bekreftet gjest: 2023-05-25


8 av 10

+
-
Tekniske problemer på rommet ble aldri fikset

Bekreftet gjest: 2023-05-21


10 av 10

+
Beliggenhet, service samt nytt og lekkert
-
Alt var supert, men noen små forbedringer på rommet: flere knagger på badet til oppheng av håndklær og et speil i oppholdsrommet.

Bekreftet gjest: 2023-05-21


8 av 10

+
Velfungerende, moderne, nytt og fint. Fint uteområde og kort vei til strand og til sentrum
-
Litt tunge farger, alt var grønmalt

Bekreftet gjest: 2023-05-20


10 av 10

+
Nytt reint og fint, og fine rom.
-
Kunne ha vært flere kroker og knagger på bad og oppholdsrom. Vanskelig å få tørket f.eks. handduker Kunne også ha vært kaffetrakter og redskaper på kjøkkenet.

Bekreftet gjest: 2023-05-20


9 av 10

+
God standard
-
De store bassengene kunne gjerne hatt en grunn ende. Flere knagger på rommet!! Tre knagger totalt for et rom var i minste laget. Den skarpe/grove grusen på gangveien mellom strand og hotell kunne vært byttet ut med noe mer barfot- og barnevognvennlig.

Bekreftet gjest: 2023-05-20


10 av 10

+
Beliggenhet, standard og service.
-
Ble forvirret av info om bytte av håndkle. Prøvde å legge å håndkle på gulvet for å få nytt og det ble bare hengt opp igjen av rengjøringspersonalet. Leste så på info arket vi fikk ved innsjekk at de kun ble byttet hver tredje dag. Siste dagen var det plutselig lagt inn lapp med beskjed om å legge håndkle på gulvet for bytte, som jo ikke ble gjort. Hver tredje dag synes jeg er for sjeldent. Hvis den vanlige ordningen med håndkle på gulvet blir byttet synes jeg det ville være mye bedre

Bekreftet gjest: 2023-05-20


9 av 10

+
Koselige bygg og god mat.
-
Spisesalen hadde en altfor høy akustisk. Utrivelig med masse støy. Spiseplassen ute hadde ingen skjerming for vind.

Bekreftet gjest: 2023-05-20


8 av 10

+
Bra beliggenhet og velholdt . Stille og rolig for våres del. Veldig bra nettverk der også.
-
Spurte om å spille på Padel banen,men en rute var knust.skulle bytte den fortløpende sa de. Men vi rakk ikke å spille der i løpet av en uke pga ruten var ikke byttet når vi dro derfra.

Bekreftet gjest: 2023-05-19


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-05-19


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Sted
  • 5/5 Rom
  • 5/5 Service
  • 5/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

0% anbefaler hotellet

21 vurderinger
Utmerket
 
10
Veldig bra
 
8
Bra
 
3
Mindre bra
 
0
Dårlig
 
0

Fem siste vurderinger

16.10.2022

av Heine L

Flott familiehotell med FANTASTISK service!

Flott nytt hotell med veldig gode fasiliteter. Veldig bra wifi, som rekker helt ned til stranden. Gode basseng, store rom og mange ulike aktiviteter. Fantastisk god service og veldig hyggelig personal. Utvalget på frukostbuffeen kunne vært bedre, men det er det einaste å sette fingeren på. Kort avstand til alt, egne strandsenger som hører til hotellet. Var der ei veke saman med familien og 2 vennefamilien, og me storkoste oss! Anbefales på det varmaste til famimieferier!

 
02.10.2022

av evymerete Ålesund, Norge

Nytt og fint hotell.

Mannen min og jeg kom hjem i går etter en uke som gikk alt for fort. Vi likte hotellet veldig godt, flott rom med fine farger. Senga var kjempegod! Badet var stort og fint, flott flislagt og deilig med takdusj. Det var hånddusj også, litt trekk for at slangen i den nesten var ødelagt så trykket var veldig dårlig. Det var deilig med utgang til basseng fra rommet. Kort vei til kjempefin strand. Bra frokost med godt utvalg men serveringspersonalet kunne godt vært litt blidere. Ellers var det rent og pent overalt og rengjøring på rommene hver dag. Deilig med strandhåndduker man får byttet i resepsjonen ved behov. Og et stort pluss at det er gratis solsenger på stranda. Vi reiser gjerne tilbake hit.

 
26.08.2022

av TorMagnarBerge

Ferien i Plakias 2022

Dette er et nytt flott hotell med 2 bassengområde og barne basseng. Ligger rett ved stranden som er ei flott sand strand. Dette er et familie hotell men vi merket ikkje no til det. Vi blei innlosjert ved det "olympiske" bassenget. På selve hotellet er det en del solsenger rundt bassengområdene, men på stranden har dei mildt sagt mange flere solsenger og dei er gratis for hotellets kunder. Vi hadde bare bestilt med frokost, men her er det mulighet for "all inclusive" om en vil det. Frokosten var bra den. Dei har veldig smilende, hjelpsomme og imøtekommende både på hotellet og i strand bar/restauranten, den siste har bare småretter. Litt negative ting er det. Utvendige trapper er mildt sagt glatte om dei blir våte. Dårlig skilting til toaletter i komplekset. Drinkene som blei serverte på komplekset var då som så. Men dette er i grunn bare småting. Kjempe fornøyd med hotell, personal og Apollo så her er det bare å reise. 👍🌞

 
04.08.2022

av Evebrat

Flott hotell på vindfullt sted

Flott og nytt hotell. Vi hadde 1 roms leilighet som var super innredet, gode senger og veldig bra rengjøring. Hotellet er oppdelt 2 seksjoner med hver sitt basseng, samt restaurant/buffeten er i eget bygg, men det er ikke lange avstander imellom. Det er i hoved seksjonen med resepsjonen de har barnebasseng, pool bar, svømmekurset for barn og barneklubb. Ikke at det er et problem, men det kunne godt vert poolbar ved det andre bassenget også. Vi hadde all inclusive, men var sånn passe fornøyd med maten. Alltid mye salater, frukt, kaker osv, men syns ikke variasjonen av kjøtt/fisk var så veldig spennende. Veldig serviceinnstillt personell i buffeten og ellers på hotellet. Vil også skryte av apollo sine representanter som holdt barneklubb og svømmeskole, de var veldig flinke med barna og gutten vår lærte seg å svømme på den uken vi var der. Noe som kun er til opplysning og som jeg skulle ønske jeg visste selv før jeg reiste til Plakias er at det på det jevne kan blåse ganske kraftig der. Dette kan være ganske ødeleggende i forhold til å gå på stranden. Det blir gjerne ikke de høyeste bølgene, men man blir konstant pisket av sand og må holde, knyte fast strandvesker, håndklær, oppblåsbare leker etc. Var også ute for at solsenger blåste ut i bassenget flere ganger. Vil også nevne at utsjekk er kl 11 på avreisedag uavhengig av når man faktisk skal reise. Vi skulle ikke ta buss før 20:30, spurte flere ganger om mulighet for sen utsjekk, men det var helt umulig å få til, de tar også fra deg all inclusive båndene samtidig. Dette syns jeg er for dårlig opplegg fra Apollo sin side, dette er ett familiehotell med mange småbarn og når det er så mangen timer fra utsjekk til avreise burde man få beholdt både rom og tilgangen på mat noe lengre.

 
01.07.2022

av Happiness44467050628 Lillesand, Norge

Nytt og flott hotell, nær strand

Et flott og nytt hotellanlegg, bare 2 etasjer. Oversiktlig og med hyggelige omgivelser. Kun et par minutter å gå til stranda. Store fine rom. Veldig hyggelig betjening med høyt servicenivå. Fine og hyggelige bassengområder. Kort vei til den lille byen med restauranter og butikker. Flere supermarkeder rett i nærheten. Nydelig og variert mat både til frokost og middagsbuffé. Eget spa med veldig dyktig massør, Kryanthi