Gjestevurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

72% anbefaler hotellet

43 vurderinger
Utmerket
 
16
Veldig bra
 
15
Bra
 
6
Mindre bra
 
1
Dårlig
 
5

Fem siste vurderinger

25.08.2019

Innlegg av MarianneNi

Service på topp

En ukes opphold på et flott leilighetshotel. Meget serviceminded og vennlig personal. Læge rett ved sandstrand. Renhold og AC utmerket. Litt utstyr på kjøkkenet, men for oss som kun spiste frokost på rommet, var det fullt tilstrekkelig. Vil virkelig rekommendere et opphold her og i denne trivelig lille byen. Alt var enkelt og vi møttes bare av vennlighet her.

 
11.08.2018

Innlegg av Wanderer788793

Hotelopphold

Flott hotell med fantastiske rom og beliggenhet 50 m fra stranden. Veldig hyggelig vertinne. Flott dobbeltrom, renslig og lyst. Over all forventning! Veldig bra pris! Anbefales! Stranden rett over gaten, med flott strand ar med veldig gode retter. Kort vei til sentrum, havn og båt til Elafonissi strand. Mange fine restauranter i kort gåavstand.

 
29.07.2018

Innlegg av Olav59 Grimstad, Norge

Enda en gang ett fantastisk opphold

Bodde der 3 uker i år og er fantastisk fornøyd med både beliggenhet og vertskap. Vi var 4 personer og hadde to rom, ett i fronten og ett i bakre bygg ved stranda. Veldig bra renhold, Wi-Fi og aircondition. Har bestilt for neste år også.

 
19.08.2017

Innlegg av Olav59 Grimstad, Norge

Svært bra og svært hyggelig vertskap

Svært bra overnattingssted, men med varierende størrelse på rommene. Vi har bod på 5 forskjellige rom, alle med sine fordeler og bakdeler. Veldig hyggelig vertskap. Ypperlig beliggenhet, med 20m fra sandstrand, 100m til kolonial og 130m til bakeri. Rommene er utstyrt med stort sett det du trenger for enkle måltid som frokost og lunsj. Kan anbefales!

 
25.08.2016

Innlegg av maylis541 Sola, Norge

Rom med havutsikt

Jeg kontaktet Niki via e-post ca 14 dager før vår ferie startet. Jeg hadde spørsmål om hun hadde rom med havutsikt til oss. Fikk svar fra henne at det hadde hun klart å finne til oss. Ble veldig overrasket da vi ankom og jeg spurte om vi fikk rom med havutsikt. Da var svaret nei det fikk vi ikke. Fikk rom på andre siden av bygget med utsyn til ett annet hotell. Jeg ble veldig skuffet.