Deluxerom

Pene moderne deluxerom med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulighet for ekstraseng i sovesofa. Kaffe- og tefasiliteter samt minibar. TV. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Badekar, separat dusj samt wc, hårføner. Balkong eller terrasse, noen med havutsikt eller utsikt mot bassenget. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 32 kvm
Antall personer: 1-3

Deluxesuite

Deluxesuiter som består av ett soverom og oppholdsrom som deles med en skyvedør. Soverommet har en stor dobbeltseng og tilhørende bad med badekar og separat dusj samt wc. Hårføner, badekåper og tøfler. I oppholdsrommet er det mulighet for ekstrasenger i sovesofaer. Toalett i tilknytning til oppholdsrommet. Kaffe- og tefasiliteter samt minibar. TV. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 60-62 kvm
Antall personer: 2.4, hvorav 2 barn

Deluxesuiter med eget basseng

Deluxesuiter som består av ett soverom og oppholdsrom som deles med en skyvedør. Soverommet har en stor dobbeltseng og tilhørende bad med badekar og separat dusj samt wc. Hårføner, badekåper og tøfler. I oppholdsrommet er det mulighet for ekstrasenger i sovesofaer. Toalett i tilknytning til oppholdsrommet. Kaffe- og tefasiliteter samt minibar. TV. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Markterrasse med loungemøbler og solsenger samt eget basseng. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 60-62 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 2 barn

Dobbeltrom med delt basseng

Pene moderne dobbeltrom med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulighet for ekstraseng i sovesofa. Kaffe- og tefasiliteter samt minibar. TV. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Badekar, separat dusj samt wc, hårføner. Markterrasse med delt basseng, noen med havutsikt eller utsikt mot bassenget. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 32 kvm
Antall personer: 2-3

Dobbeltrom med privat basseng

Pene moderne dobbeltrom med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulighet for ekstraseng i sovesofa. Kaffe- og tefasiliteter samt minibar. TV. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Badekar, separat dusj samt wc, hårføner. Uteplass med solsenger og eget basseng. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 32 kvm
Antall personer: 2-3

Familierom

Moderne og pene familierom med dobbeltseng og mulighet for ekstraseng i sovesofa. Kaffe- og tefasiliteter samt minibar. TV. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Badekar, separat dusj samt wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 40 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 2 barn

Superiorrom med eget basseng

Moderne superiorrom med dobbeltseng og mulighet for ekstrasenger i sovesofaer. Kaffe- og tefasiliteter samt minibar. TV. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Badekar, separat dusj samt wc, hårføner. Balkong eller terrasse med solsenger og utgang til eget basseng. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 37 kvm
Antall personer: 2-4. hvorav 2 barn