Gjestevurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

86% anbefaler hotellet

1773 vurderinger
Utmerket
 
1155
Veldig bra
 
444
Bra
 
111
Mindre bra
 
44
Dårlig
 
19

Fem siste vurderinger

09.10.2019

Innlegg av Malin S

Helt utrolig fantastisk!!!

Et deilig hotell, og der beste personalet noensinne!! Hatt den beste ferien i mitt liv. Anbefaler alle å dra til Avra - det eneste som jeg ikke likte, som ikke er hotellets feil, var at det var flere som gikk å reserverte solsengene med håndkler og store klesklyper om nettene... så ønsker du å sole deg på hotellet, vær obs på det

 
08.10.2019

Innlegg av 31erlings Son, Norge

Flott Hotell !

Stort og barnevennlig hotell som har det meste. Spa, svømmebassenger, barer, egne restauranter og aktiviteter foran barn og voksne. Flott rom og jevnt over hyggelig service. Stor frokost bufe. Dyrt å spise på hotellet så hopp på bussen å utforsk stedene rundt, mange gode restauranter i Chania og Platanias.

 
05.10.2019

Innlegg av tomas h Flekkefjord, Norge

En nydelig høstferie

Dette hotellet er helt supert, stor og flott frokost buffet, hyggelige ansatte og glimrende rengjørings personal, store fine basseng med solsenger og pool bar, Dette koster selvsagt og holde så prisene inne på hotellet er greit over middels, men det er bare og ta en kort gåtur så er prisene meget rimeligere. skal jeg si noe som ikke er helt topp så må det være husets fiolinist som underholdt 2 dager i vår uke, han spiller flotte svisker ( dvs kompet var flott og fiolinisten Spillte surt ) og så kunne de gjøre litt mer ut av Beach baren, den var kjedelig og kunne godt fått en ansiktsløftning. Treningsrommet var helt supert ( sier konen ) Hotellet ligger like ved en flott strand, men litt unna der det skjer på kvelden, men det går lokal buss hvert 20 minutt som vi benyttet flittig. Vi spiste på Hotellet en dag ( Blue Dong, sushi ) det var helt greit men ikke fantastisk. Vi har hatt en flott uke og kan anbefale hotellet på det varmeste

 
01.10.2019

Innlegg av Pattisola Trondheim

Veldig bra hotell!

Hotellet i seg selv er veldig fint, rent og moderne. Mange solsenger tilgjengelig, men der finnes håndklemafia (som oftest gamle damer). Mange barnefamilier så hvis du ikke er så glad i barne bråk så velg annet hotell. Frokosten var helt ok, var ikke noe variasjon så Man kunne gå fort lei. På den greske restauranten var det heldigvis godt utvalg for vegetarianer. Samme med middag og lunsj. Dårlig utvalg og det samme hver dag. Ble liksom ikke noe variasjon på middagene noe som burde vurderes. Butikken ovenfor gaten (supermarket) er SVINDYR så hold unna. Det er en som er lengere ned i gaten hvor prisene er halverte (3 minutter å gå) eller en synka butikk (a la rema) hvor alt er superbillig. Bilutleieren som sitter på hotellet er en svindler. 65€ for å leie bil i en dag er jo sinnsykt så anbefales ikke! + 300€ blokkering på kortet. Vi fant et utleie firma like ved hotellet. Utleieren kom og hentet oss med bil, det ble ikke belastet noe avgift og det kostet oss 30€ for en dag så ikke la dere bli lurt! Det heter MODUS RENT CAR - anbefalles på det sterkeste. Alt i alt, fin opplevelse, hyggelig og behjelpelig personalet.

 
20.09.2019

Innlegg av Peder_9

Dårlig kundeservice

Fint hotell, elendig kundeservice. Lite behjelpelig kunderservice. Har bestilt Holiday inclusive. Personalet blir sure om man ikke betaler for en ekstra fin vin under middagene, men kun velger den som er inkludert i Holiday Inclusive. Personalet er lite behjelpelige og negativt innstilt på at besøkende skal få en best mulig opplevelse på hotellet. Velg heller et sentralt hotell nærmere Platanias.