Avra Imperial

Avra Imperial er et lekkert hotell ved stranda i pittoreske Kolymbari på Kreta. Et stort bassengområde, den vakre stranda, mange restauranter og et luksuriøst spa er bare noe av det hotellet frister med for at du skal ha en komfortabel ferie. Bestill et rom med eget basseng, eller et rom med havutsikt for å nyte utsikten fra rommet.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 2-3 personer. Dobbeltrom med delt basseng for 2-3 personer. Dobbeltrom med eget basseng for 2-3 personer. Familierom for 2-4 personer, hvorav 2 barn. Juniorsuiter med eget basseng for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Deluxesuiter for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Deluxesuiter med eget basseng for 2-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Alt var bra
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Avra Imperial er et hotell av høy klasse i som ligger i pittoreske omgivelser i Kolymbari på Kreta. Byggestilen er inspirert av den gamle minoiske arkitekturen og kombinerer eleganse og komfort.

På hotellområdet er det tre basseng og to basseng for barn som ligger omkranset av vakre palmer. Kjølig drikke kan kjøpes i poolbaren Aurora Pool Bar. Like inntil hotellet ligger stranda, som er belønnet med det internasjonale miljømerket Blått Flagg for det rene og klare vannet. Ved stranda ligger Blu Beach Bar som serverer snacks og drikke. Solsenger og parasoller i bassengområdet og på stranda inkludert.

Hotellet har flere restauranter; bufférestauranten Basilico med utsikt over bassenget, asiatiske Blue Dong Restaurant, italienske Al Fresco Restaurant, Middelhavsrestauranten Taverna Origano og den autentisk greske Xatheri Restaurant.

Den nye elegante strandrestauranten Avra Seaside byr på en rekke kulinariske opplevelser som hovedsakelig er inspirert av middelhavslandene, kombinert med smaker fra hele verden. Her er det også er bredt utvalg av lokale og internasjonale viner. Nyt en god cocktail, herlig musikk og den vakre havutsikten.

Vil du ha en middag med det lille ekstra sammen med kjæresten eller vennen tilbys "private dining" på utvalgte steder inne på hotellområdet. Loungebaren Le Bar serverer drinker og kaffe i avslappende omgivelser.

Ønsker du å trene er det et moderne treningsrom med plass til aerobics (aldersgrense 14 år og bestilling kreves). Hotellet har også to tennisbaner. Besøk hotellets spa Luxury Spa by Apivita for litt ekstra avkobling. Her er det et oppvarmet innendørsbasseng, hydro massasje, jacuzzi, dampbadstue, badstue og behandlinger som massasje og ansiktsbehandlinger. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Ulike barneklubber for barn fra 4 måneder opp til 17 år.

Kolymbari er et rolig sted, og det er hotellet og stranda som står i sentrum når du reiser hit. Vil du oppleve omgivelsene er det en bussholdeplass utenfor hotellet der busser som går til Chania by og Platanias stopper. I Chania by kan du oppleve den venetianske havna, shopping og restauranter, og i livlige Platanias er det et herlig uteliv.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

 • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé i restaurant Basilico kl. 7.30-10.30.
 • Kretisk frokostbuffé i restaurant Xatheri kl 7.30-10-30.
 • À la carte-lunsj i restaurant Al Fresco kl. 12.30-16.30.
 • Lettere à la carte-lunsj i Aura pool-/snack bar kl 12.00-17.00.
 • À la carte-servering i Avra Seaside kl. 12.30-22.30.
 • Middagsbuffé i restaurant Basilico kl. 18.30-21.30.
 • À la carte-middag i restaurant Xatheri kl. 19.00-22.00. Bordreservasjon.
 • À la carte-middag i restaurant Al Fresco kl. 19.00-23.00. Bordreservasjon.
 • À la carte-middag i restaurant Blue Dong kl. 19.00-23.00. Bordreservasjon.
 • À la carte-middag i restaurant Al fresco kl. 19.00-23.00. Bordreservasjon.
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker kl. 10.00-1.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hoteller – Kolymbari

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels på Kreta har en utmerket beliggenhet ved stranda og byr på en komfortabel ferie. Her har du All Inclusive og hotellets spa har et bredt utvalg av fasiliteter og behandlinger. Hotellet har dessuten mange gode sportsfasiliteter med treningsrom både ute og inne, gruppetrening, sykling, tennisbane og gode løpemuligheter i området rundt hotellet.

Grand Bay Beach Resort Giannoulis Hotels

Aldersgrense på hotellet: 16 år Apollo Mondo Duo-hotellet Grand Bay Beach Resort Giannoulis Hotels ligger ved den tre kilometer lange stranda i Kolymbari på Kreta. Dette vakre hotellet kombinerer en utmerket beliggenhet med elegante værelser og en komfortabel All Inclusive-ferie. Fra bassenget er det en herlig utsikt over havet og stranda.

Nereides (Kreta)

Nereides er et koselig hotell i Kolymbari på Kreta! Hotellet ligger fint med kort vei både til badestrand og sentrum i dette lille tettstedet. Ypperlig utgangspunkt for deg som vil leie bil å oppleve mer av det Kreta på egen hånd. På hotellet kan du nyte ferielivet ved bassenget eller ta en drink og noe godt i snackbaren.