Avra Imperial

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Avra Imperial er et elegant hotell ved stranda i pittoreske Kolymbari på Kreta. Et stort bassengområde, den vakre stranda, mange restauranter og et luksuriøst spa er bare noe av det hotellet frister med for at du skal ha en komfortabel ferie. Bestill et deluxerom med havutsikt for å nyte utsikten fra rommet.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-3 personer. Dobbeltrom med delt basseng for 2-3 personer. Dobbeltrom med eget basseng for 2-3 personer. Familierom for 2-4 personer, hvorav 2 barn. Superiorrom med eget basseng for 2-4 personer, hvorav 2 barn. Deluxesuiter for 2-4 personer, hvorav 2 barn. Deluxesuiter med eget basseng for 2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

I pandemi-tider - hotellet er stort/god plass. Store bassengområder. Meget god wifi. God oppfølging smittevern.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Avra Imperial er et hotell av høy klasse i som ligger i pittoreske omgivelser i Kolymbari på Kreta. Byggestilen er inspirert av den gamle minoiske arkitekturen og kombinerer eleganse og komfort.

På hotellområdet er det tre basseng og to basseng for barn som ligger omkranset av vakre palmer. Kjølig drikke kan kjøpes i poolbaren Aurora Pool Bar. Like inntil hotellet ligger stranda, som er belønnet med EUs Blått Flagg for det rene og klare vannet. Ved stranda ligger Blu Beach Bar som serverer snacks og drikke. Gratis solsenger og parasoller i bassengområdet og på stranda.

Hotellet har flere restauranter; bufférestauranten Basilico med utsikt over bassenget, asiatiske Blue Dong Restaurant, italienske Al Fresco Restaurant, Middelhavsrestauranten Taverna Origano og den autentisk greske Xatheri Restaurant. Vil du ha en middag med det lille ekstra sammen med kjæresten eller vennen tilbys "private dining" på utvalgte steder inne på hotellområdet. Loungebaren Le Bar serverer drinker og kaffe i avslappende omgivelser.

Ønsker du å trene er det et moderne treningsrom med plass til aerobics (aldersgrense 14 år og bestilling kreves). Hotellet har også to tennisbaner. Besøk hotellets spa Luxury Spa by Apivita for litt ekstra avkobling. Her er det et oppvarmet innendørsbasseng, hydro massasje, jacuzzi, dampbadstue, badstue og behandlinger som massasje og ansiktsbehandlinger. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Ulike barneklubber for barn fra 4 måneder opp til 17 år.

Kolymbari er et rolig sted, og det er hotellet og stranda som står i sentrum når du reiser hit. Vil du oppleve omgivelsene er det en bussholdeplass utenfor hotellet der busser som går til Chania by og Platanias stopper. I Chania by kan du oppleve den venetianske havna, shopping og restauranter, og i livlige Platanias er det et herlig uteliv.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon med drikke eller helpensjon med drikke mot avgift.
    Når de voksne legger til måltider spiser barn 2-11 år gratis.

Følgende gjelder for halvpensjon:

  • Inkludert drikke er 37,5 cl vin eller 50 cl øl per voksen/måltid, eller en brus, juice eller kullsyreholdig vann (25 cl) per person/måltid. Ubegrenset med vann på flaske.
  • Halvpensjon er frokost og middag.
  • Helpensjon er frokost, lunsj og middag.
  • Måltidene serveres i restauranten Basilico.