Niros

Niros er et lite og sjarmerende leilighetshotell som ligger rett ovenfor havet i Kokkini Hani på Kretas nordlige kyst. Her bor du i enkle leiligheter, spiser en god lunsj i snackbaren og hviler ut ved bassengområdet. Hotellet passer bra for deg som ikke vil ha så mange fasiliteter men fikser det meste selv og kanskje ønsker å se deg om på Kreta på egen hånd eller kanskje spille golf.


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Nærheten til sjøen
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 350 m
Til sentrum: 1,7 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Niros er det et bassengområde med et basseng, solsenger, parasoller og en snackbar som serverer lettere måltider og drikke på dagtid. Sandstranda nedenfor hotellet er smal uten fasiliteter. Hotellet er et utmerket utgangspunkt for å oppdage Kretas alle severdigheter. Til Kokkini Hani er det cirka 1,7 kilometer og der er det et shoppingsenter og litt lenger unna ligger Cretaaquarium, Dinosauria Park og vil du spelle en runde golf ligger 18-hullsbanen Crete Golf Club en kort biltur unna.

Wifi inkludert på hele hotellet. Hotellet består av 22 leiligheter i fem bygninger. Trapper og nivåforskjeller inne på hotellet, blant annet til stranda. Trafikkert vei må krysses for å komme til stranda.

Grunnet trafikksituasjonen i området kan ikke bussen stoppe ved hotellet ved ankomst/avreise, da må gjestene belage seg på å gå cirka 500 meter med bagasjen t/r hotellet.

Cirka 500 meter fra hotellet er det en bussholdeplass. Cirka 15 kilometer til Crete Golf Club og til dinosaurusparken er det 2,2 kilometer.

Måltider

ingen måltider inkludert.

Alle hotell – Kokkini Hani

Arina Beach Resort

Arina Beach Resort ligger like ved stranda, like utenfor byen Kokkini Hani på Kretas nordlige kyst. Hotellet passer for par og familier og byr på fine basseng men også et herlige badeland med flere vannsklier. Flere restauranter er inkludert i hotellets All Inclusive. Det beste rommet er et dobbeltrom i bungalow med eget basseng, fantastisk beliggenhet og utsikt!