Panorama (Kreta)

Panorama

 • • Nyrenovert i 2021
 • • Superiorrom for gjester over 16 år
 • • All Inclusive Ultra mot tillegg

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Bronze basert på våre egne kunders vurderinger.

Akkurat som hotellnavnet utlover, venter her en fortryllende utsikt over havet. Nyrenoverte Panorama ligger cirka 5 kilometer fra Chania og er det perfekte valget for deg som vil bo nært stranda og allikevel oppleve de trange smugene i Chanias gamle bydeler. Ta med familien hit og lek i bassenget, spill tennis eller biljard. Velg mellom å bo i dobbeltrom med havutsikt i hovedbygningen eller, hvis du reiser uten barn, et superiorrom som ligger i den delen av hotellet som er forbeholdt gjester over 16 år.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Superiorrom for 2 personer. Superiorrom med delt basseng for 2 personer

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenhet
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 120 m
Til sentrum: 5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Nyrenoverte Panorama ligger på en høyde med en herlig havutsikt. Her er det et hyggelig bassengområde med barnebasseng, gratis solsenger og parasoller samt badehåndklær. Hotellet består av en hovedbygning med dobbeltrom og en del med superiorrom med privat lounge og basseng, som kun kan benyttes av gjester i superiorrommene.

Stranda som ligger rett nedenfor hotellet består for det meste av stein og klipper. En langgrunn og finkornet strand ligger cirka 700 meter fra hotellet, her er det solsenger og parasoller mot avgift. Strandbar som er åpen i høysesong (ikke inkludert i All Inclusive).

Hotellet har en bufférestaurant, Symposium, der alle måltider serveres til en 360 graders utsikt over havet. Poolbaren Almyra serverer drikke og lunsj. På hotellområdet er det en kiosk som er åpne noen timer om dagen.

Gratis nybygd treningsrom med 16 års grense, yngre i selskap med voksne. Tennis, biljard og bordtennis, noen mot avgift. Badstue samt massasje mot avgift. Fra mai til september arrangeres ulike aktiviteter på hotellet, som minidisko for barna og vannaerobic for de voksne. Lekeplass.

Gratis wifi på hele hotellområdet. Romservice kl. 7.00-1.00 mot avgift. Vaskeriservice mot avgift. Lokaltrafikk.

Måltider

 • Frokostbuffé inkludert.
 • All Inclusive Ultra mot tillegg.

All Inclusive

All Inclusive Ultra mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé kl. 7.15-10.30.
 • Iskrem kl. 10.30-17.30.
 • Snacks kl. 11.00-15.00 & kl. 22.00-24.00.
 • Lunsjbuffé kl. 12.30-15.00.
 • Ettermiddagskaffe- og te samt kaker kl. 16.30-18.00.
 • Middagsbuffé kl. 19.00-21.30, pent antrekk dvs. ikke flip-plops og badetøy.
 • Á la carte middag i restaurant Almyra kl. 20.00-22.30 inkludert en gang i uka. Bordreservasjon.
 • Ubegrenset med drikke som øl/vin, drinker og brus (lokale og noen internasjonale merker) kl. 10.00-24.00. (Poolbaren kl. 10.00-18.00 og lobbybaren kl. 18.00-24.00).

Endringer kan forekomme. All Inclusive Ultra gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

Det er en gangbro fra hotellområdet til strandsiden.

Alle hoteller – Kato Stalos

Tropicana

Tropicana er et hyggelig hotell som ligger i hjertet av Kato Stalos, med kort vei til restauranter og shopping men også like ved stranda. Stranda er like populær blant turister som av kretenerne selv. I alle leilighetene finner du alt du trenger for å ordne maten selv i ferien. Og frister ikke det salte Middelhavet kan du jo ta morgenbadet i bassenget.

Veli

Like ved stranda i Kato Stalos ligger Veli, et enkelt, familiedrevet hotell med gresk atmosfære. Det er gangavstand til sentrum av Agia Marina og langs veien ligger koselige tavernaer og barer. Bestill leilighet med havutsikt for å nyte bølgenes brus fra balkongen.

Hermes (Kato Stalos)

Hermes er et godt leilighetshotell som ligger på en høyde ovenfor Kato Stalos. Med passe avstand til strand og Chania by samt feriebyene Agia Marina og Platanias, er hotellet et perfekt utgangspunkt for gode ferieopplevelser. Fra hotellet tar kommer du deg enkelt til Chania by med lokalbussen eller taxi. Ut og se deg om!

Faros

Faros ligger i ved stranda i Kato Stalos, og her kan du velge mellom en deilige bad i havet eller i bassenget. Hotellet har en hyggelig bar som er et samlingssted for mange av gjestene. Hvis du er ute etter et større utvalg kan du hoppe på bussen og dra til Chania by.

Pegasus

Pegasus ligger på en høyde i rolige og frodige omgivelser i Kato Stalos. Hotellet er et godt utgangspunkt hvis du vill utforske Kretas fantastiske natur fra sykkelsetet i ferien. Hotellet kan hjelpe til med både sykkelutleie og guidede sykkelturer. Til stranda er det gangavstand og foretrekker du bassenget har hotellet et fint bassengområde i hagen.

Kleopatra (Kreta)

Leilighetshotellet Kleopatra ligger i en vakker hage i rolige omgivelser opp en bakke fra sentrum i Kato Stalos. Gangavstand til stranden og restauranter, matbutikk og bussholdeplass.