Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,8 av 10 Basert på 24 vurderinger
Total vurdering
 
8,8 / 10
Rengjøring
 
9,6 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,2 / 10
Rom / leilighet
 
8,7 / 10
Service
 
8,8 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
Sjarmerende, rolig, hjemmekoselig,
-

Bekreftet gjest: 2022-07-22


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

0% anbefaler hotellet

60 vurderinger
Utmerket
 
48
Veldig bra
 
5
Bra
 
2
Mindre bra
 
1
Dårlig
 
4

Fem siste vurderinger

07.10.2018

av Arturas T

Perle i Kato Stalos - anbefales!! Fantastik hotell!

Vi var to stykker og oppholdet var 22-29. september. Hotellet er veldig koselig med mye planter, rolig sted - det ligger kun 3 min fra sandstrand - veldig god beliggenhet. Hotellet passer fint for alle aldersgrupper, rommene vaskes hver dag og Clary som eier hotellet møter personlig og er opptatt av at alle har det bra. Hun er veldig hyggelig dame - leverer bra service, blomster til rommet, syltetøy og andre små hyggelige ting. Selv om det finnes kjøkkenet, er det ikke egnet til stor matlagging, som middag, osv. Du har vannkokker og kan lage noe små mat. Det går buss til Channa 3 ganger i timen - det tar maks 20 min. Mange restauranter og barer i Kato Stallos . Hotellet anbefales på det sterkeste - du får valuta for penger!

 
04.07.2018

av Lene N Ålesund, Norge

Strålende fornøyd!

Ankom hotellet sent på kvelden, da var der klart med beskrivelse av hvilket rom vi skulle ha, og rommet var klart med både nøkler, aircon, safe og kald drikke i kjøleskapet. Nydelig atmosfære med blomster overalt, rene og pene hotellrom, selv for å være ett to-stjernes hotell. Hotelleier Klery var en fantastisk vertinne! Godt med skapplass på rommet, en liten kjøkkenkrok med det man måtte trenge, bad og en kjekk veranda med utsikt mot havet. Fikk også etter tørkestativ på verandaen til å tørke vått badetøy og håndduker. Alt i alt, vi var kjempefornøyde, så vi kommer definitivt tilbake!

 
06.06.2018

av valdimarb2018 Tromsø, Norge

Veldig dyrt Hotel alt for mye planter mye insekter

Kom dit 18 juni 2017 uspesifisert reise du må beta 50 euro for air condition du må betale for fjernkontroll tv 20 euro safe 20 euro. Alt for mye planter rundt hotellet enorme mengder insekter i gangene og på verandaen dag 2 ble spist opp om natten. Anbefales ikke klagde til Apollo dem brydde seg ikke. betalte 8000 norske kr for en uke

 
24.07.2017

av hgrimstad85 Rælingen, Norge

Sjarmerende, vakkert og rent!

Dette er et av de beste hotellene jeg har bodd på. Det har en nydelig sjarm, er flott i utforming noe som gir veldig usjenerte balkonger. Rom og balkong har er romslig. Rommet og hotellet forøvrig var veldig rent og pent. Eieren fulgte oss godt opp, og vi fikk service med håndklær og pynting som på et 5⭐⭐⭐⭐⭐ hotell. Vi vil definitivt tilbake. Astrid og Hanne

 
09.08.2016

av smjenz

Anbefaler ikke

Vi bodde et par netter på et annet hyggelig sted før vi ble sendt til dette hotellet: Bodde 1 natt i andre etasje før vi fikk beskjed om å flytte ned til rom 24(via reiseselskap) Kjøleskapet var til stor irritasjon om natten da dette bråket svært mye, internett fungerte ikke, En annen uting med dette hotellet er at hotelleier har plantet en hel skog rundt og i hotellet som gjør at det er utrolig mye mygg - glem og bruk balkongen om du ikke har dusjet i myggspray. Vi ville først ikke ha aircon eller safe, dette ble eier misfornøyd med og vi fikk en preken om at vi var rike turister som kom fra et godt land. Damen var svært irriterende og til dels plagsom. OBS : unngå rom 24. Jeg vil ikke reise hit igjen eller anbefale dette hotellet. Renhold var bra på hotellet.