Reiser til Ierapetra & Koutsounaris

  • • Kombiner by og bad
  • • Genuint og gjestfritt
  • • Bli kjent med østre Kreta

Apollo service

Her jobber Apollos dyktige reiseledere, som alltid er tilgjengelige for å gi deg informasjon, tips, og evt. hjelp ved behov. Du møter reiselederne på flyplassen og de kan nås døgnet rundt på servicetelefonen. Du kan også besøke de på kontoret.

Ierapetra på Kreta er faktisk Europas sydligste by! Her ligger alt til rette for en komfortabel ferie. Byen og området byr på shopping, strandliv, severdigheter og mange aktiviteter. Selv om Ierapetra i aller høyeste grad er en levende by, er tempoet her rolig med en tilbakelent stemning.

Populære hoteller – Ierapetra & Koutsounaris

Almyra Hotel & Village

Fra 7 101 NOK

Fakta om Ierapetra & Koutsounaris

Mat og drikke

En 3-retters middag koster ca. 15 €/person. En øl koster 3 €.

Transport t/r hotell

Med buss fra flyplassen i Sitia til hotellene i Ierapatra tar det ca. 1,5-2 timer.

Strender

Strendene i og rundt Ierapetra har fint klart vann og for det meste består de av mørk sand og steiner. Det er tre strender som ligger i kort avstand fra sentrum. Dette er utmerkede badeplasser, men det er risiko for undervannsstrømmer og høye bølger når det blåser hardt. Rett utenfor byen ligger det flere barnevennlige strender og badeviker.

Strandområdene på Kreta eies av kommunen og plassen leies deretter av hotellene. Derfor tilkommer det en ekstra kostnad for solsenger og parasoller.

Mer fakta

Været

jan 14°c
feb 14°c
mar 15°c
apr 18°c
mai 21°c
jun 25°c
jul 27°c
aug 27°c
sep 25°c
okt 22°c
nov 19°c
des 16°c
8,2 av 10 Ierapetra & Koutsounaris
Våre gjesters vurdering, Basert på 290 vurderinger