Rom/leiligheter

Dobbeltrom

Dobbeltrom som ligger i den frodige hagen. TV og kjøleskap. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekar, dusj og wc, hårføner. Enkelte rom har balkong med begrenset havutsikt og ulik størrelse, resten av rommene har terrasse eller markterrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 23 kvm
Antall personer: 2-3

Familierom

Familierom i bungalow som ligger i den frodige hagen. Rommene varierer i størrelse, de mindre rommene har ikke sofabord eller stoler. Ekstraseng i sovesofa. TV og kjøleskap. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekar, dusj og wc, hårføner. Balkong (ulike størrelser),terrasse eller markterrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 32 kvm
Antall personer: 2-4

Toromsleilighet

Moderne og nyrenoverte toromsleiligheter av høy standard, med ulik utforming og størrelse. De ligger i en sidebygning (liten vei mellom hotellet og sidebygningen) i nærheten av det store barnebassenget. Minikjøkken med mikrobølgeovn (på forespørsel), kjøleskap samt enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis WiFi, safe og luftkondisjonering. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkonger med varierende størrelse, noen med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Leilighetene ligger en trapp opp uten heis.

Romstørrelse: Ca. 46 kvm
Antall personer: 2-4