Almyra Hotel & Village

apollo mondo family

Almyra Hotel & Village

 • • Du flyr til Sitia eller Heraklion
 • • 1,5 timer transport fra flyplassen
 • • All Inclusive-hotell

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Rett ved stranden i Koutsounari ligger Mondo Family-hotellet Almyra Hotel & Village som en oase i den uberørte naturen. Nyt gode måltider fra Middelhavet og ta vare på kropp og sinn med gratis treningstimer, mens Polly & Mino sørger for at barna får lekt skikkelig fra seg. All Inclusive er inkludert og du velger selv om du vil bo i komfortable rom eller i leilighet.


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 2-4 personer. Dobbeltrom for 2-3 personer. Familierom for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Det var veldig god service og at strandstolene tilhørte hotellet.Maten var veldig god.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 50 m
Til sentrum: 8 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Herlig familieferie ved stranden
Almyra Hotel & Village inviterer til en skikkelig familieferie med den beste beliggenheten ved Long Beach i Koutsounari. Det omkringliggende landskapet er nesten uberørt karrig og vill natur, kun ispedd noen mindre byer som er hyggelige utfluktsmål. Byen Ierapetra med sitt yrende folkeliv, koselige gater, tavernaer og kaféer ligger bare 8 kilometer unna.

To store bassengområder
Hotellet har to store bassengområder. For barna er det et større, oppvarmet barnebasseng med vannsklie, og et lite basseng med tak for mindre barna. Ved den private delen av stranden venter krystallklart vann og en strandbar. Både ved bassengene og stranden tilbys solsenger og parasoller samt inkludert håndkleservice ved bassenget.

Restauranter og barer
Hotellets bufférestaurant serverer alt fra internasjonal mat, lokale spesialretter og tradisjonelle greske retter. I hotellets á la carte-restaurant kan du nyte middagen utendørs ved bassenget når vindforholdene tillater det. Lobbybaren har en hyggelig utendørsterrasse der du kan ta en drink i kveldssolen, hvis du da ikke velger å gå til strandbaren. I kaffe- og juicebaren Mondo Café kan du kjøpe ekstra god kaffe, nypresset juice og godt bakverk. Her kan du lese mer om mat og drikke på hotellet.

Aktiviteter for barna
Vår egen barneklubb, Club Polly & Mino har et bredt aktivitetsprogram seks dager i uka. Kloke og morsomme Polly & Mino er barnas favoritter som dukker opp litt både her og der på hotellet. Du kan også overraske barna ved å bestille et besøk av våre sjarmerende venner på rommet!

Du kan også forene nytte og fornøyelser ved å melde barna på vår svømmeskole med skandinavisktalende personale og svømmeinstruktører. Les mer om svømmeskolen her..

Sport og trening
Hotellet har et treningsrom som er gratis for hotellets gjester og det tilbys fire gratis treningstimer om dagen, samt morgenyoga med våre skandinavisktalende instruktører fem ganger i uken. I tillegg er det gratis sandvolleyball, bordtennis og dart. De har en multicourtbane for tennis, basket og minifotball mot avgift. Vil du utforske livet under vannoverflaten tilbys dykking og snorkling på stranden mot avgift (ikke i hotellets regi). Spa med massasje og andre behandlinger mot avgift. Les mer om sport og trening på Almyra Hotel & Village.

Her kan du lese mer om alle våre Mondo Family-hoteller.

Måltider

All Inclusive

 • Frokostbuffé kl. 7.30-10.00
 • Lunsjbuffé kl. 12.30-14.30
 • Middagsbuffé kl. 18.30-21.30. En gang pr. uke kan middagen inntas i à la carte restauranten på hotellet, bordbestilling kreves. Drikke er inkludert, men du kan velge fra et større utvalg mot avgift.
 • Iskrem kl. 10.00-19.00
 • Snacks kl. 10.30-17.00
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker kl. 10.00-23.00

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til avreise.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

 • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
 • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
 • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
 • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
Apollo Mondo Family Resorts
 • Barneklubb og svømmeskole
 • Gruppetrening og treningsrom er inkludert
 • Mondo Food & Beverage
 • Gratis WiFi

Direkte transport til og fra hotellet

Som gjest på Almyra Hotel & Village kan du også bestille direktetransfer fra og til flyplassen – hotellet er alltid første stopp for transferbussen på vei fra flyplassen ved ankomst og siste stopp på vei til flyplassen ved avreise. Du bestiller transporten samtidig med reisen, eller legger den til under Min reise, dersom du allerede har bestilt.

Bestill barnepakken vår

Reiser du med små barn? Da kan du forhåndsbestille barnepakken vår med barnestol, sprinkel-/reiseseng og trillevogn. Du bestiller pakken når du bestiller reisen, eller du kan logge deg inn på Min reise og legge den til etterpå. Hvis du bare ønsker å bestille deler av barnepakken, er det også mulig. 

Sykkel- og løpekart

Vil du trene på Almyrida Hotel & Village kan du laste ned sykkel- og løpekart:

Beach village
Dirt road dance
Hill peak
The traverse
Trailing