En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

61% anbefaler hotellet

577 vurderinger
Utmerket
 
266
Veldig bra
 
125
Bra
 
84
Mindre bra
 
55
Dårlig
 
47

Fem siste vurderinger

11.09.2018

av Nina G

Maurinvasjon

Vi bodde en uke på dette hotellet. Hadde maur på soverommet og i stuen i 3 dager. Til om med i kofferten, maur var noe hotellet var plaget med. Vaskehjelpen flyttet møkkete tøy ned ikofferten med rent tøy, sprayet ned leiligheten og kofferten med spray så det var helt forferdelig og være i leiligheten. Kofferten lukter helt forferdelig selv etter hjemkomst til Norge. Fikk tilbud om og rense tøye mitt, men det var ikke klærne som var problemet, men det og ha klær i en koffert som luktet insektsspray! Fikk tilbud om nytt rom, takket nei, da dette ikke hadde havutsikt som vi hadde og lå helt inn til renseanlegget som bråket. Ellers var dette et stille og rolig sted uten butikker og restauranter. 8 km til nærmeste lille tettsted med butikker. Ikke sted og reise for eller med ungdom. Dette er et hotell for de som kun ønsker avslapning og kun være på hotellet. Maten på hotellet var ok, de som jobbet i restauranten og barer hadde meget god service. Men resepsjonen og hotell manager hadde ikke service i det hele tatt. Hadde bestilt spa men timen ble kansellert da de hadde tekniske problemer. Dette er et sted jeg har vært, men ikke skal tilbake til.

 
06.09.2018

av VeronicaK1087

Fint hotell

Flott hotell, god mat, fine basseng. Eneste som trekker litt ned er at maten ble litt for ensformig, var mye av det samme hver dag og ble litt mat lei etter en uke. Steinete strand og ble brått dypt i vannet. Ellers et flott sted.

 
16.07.2018

av 570kristiant Porsgrunn, Norge

En stor skuffelse

Vi var her en uke i juli. Hotellet svarer ikke til forventningene. Stranden er brådyp og med en god del strøm i vannet. Egner seg ikke for barn. I bassenget farges alt lyst badetøy gult. Særlig øst-europerne drikker mye i pool området, så heller ikke dette kjennes barnevennlig. Matsalen er overfylt og det gir selvfølgelig et hygiene problem. Det er alltid tomt for noe slik at man blir stående å vente. Det er svært høyt lydnivå i matsalen, slik at det føles mest som å spise på ikea. Vår 2 roms familieleilighet svarte heller ikke til forventningene. Renholdet var dårlig. Det var tydelig ikke gjort rent under sengene på lang tid. Det så motbydelig ut når man bøyde seg ned på gulvet å så under sengene. Ytterdøren var gammel og utett. I vindvær var det vanskelig å sove grunnet lyd fra døren. Vi kommer ikke tilbake.

 
15.07.2018

av Thea P Oslo, Norge

4-stjerners hotell med 3 stjerners detaljer.

Et helhetlig fint hotell med fine bassengområder, flott strand og flotte basseng- og strandbarer. Vi hadde en toroms leilighet og der var dessverre hele gulvet fult av små maur og aircondition på soverommet fungerte ikke. På Kreta i juli ble dette varmt. Servicen i resepsjonen på hotellet var regelrett dårlig. Vi var i kontakt med de 4 ganger, ved innsjekk, for å si ifra om maur og aircondition og for å bestille en taxi inn til byen. Alle gangene var de rett og slett sure og uhøflige og uvillige til å hjelpe. Vi skjønte vi måtte leve med både maur over alt og ødelagt aircondition som mange av de andre gjestene på hotellet. Mens servicen i barene var super, maten i restauranten var nydelig og renholdet rundt bassengområdet var bra. Renholdet på rommet var ok. De vasket litt forskjellige ting hver dag og redde ikke opp sengene mer enn første dagen. Damene som jobbet i spaet var også veldig lite service innstilte. Vi fikk klar beskjed om at vi måtte beholde strandhåndklene i tre dager uten unntak og når vi byttet de etter tre dager var det sure miner og vi nesten slengt nye etter oss. Det var litt lite parasoller rundt det store bassenget og detaljer som små badehåndklær, ikke badekåper, ikke strandhåndkle som kunne byttes på rommet og veldig langt å gå til rommet fra bassenget, gjør at vi ikke fikk helt luksusfølelsen. Selve stedet er helt øde og det er kun hotellet å forholde seg til. Ikke noe strandpromenade eller restauranter i nærheten. Et fint lite supermarked på hotellet. Byen Ierapetra som er den nærmeste, er verdt et lite besøk. Vi hadde en fin ferie, men kommer ikke tilbake.

 
09.10.2022

av Ria S Praha, Tsjekkia

Definitely coming again next year

Pros: - super friendly staff (including the cleaning ladies) - the daily cleaning of the room - big room, comfy bed, terrace - nice cats everywhere - the variety of food and drinks - sunbeds for free - minimarket in the hotel (you don't have to go anywhere the whole vacation) - situation - enough privacy - quiet neighborhood (just a few shops and hotels, but everything is quite far) Cons: - the beach isn't sandy - I would love chicken food more often :) All in all, I loved it, I came back rested and happy and I am planning to come again next year. :) Many thanks to all staff!