Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,2 av 10 Basert på 19 vurderinger
Total vurdering
 
7,2 / 10
Rengjøring
 
8,2 / 10
Oppfylte forventningene
 
6,9 / 10
Mat og drikke
 
6,6 / 10
Rom / leilighet
 
6,6 / 10
Service
 
7,9 / 10

Siste gjestevurderinger


5 av 10

+
Beluggenhet
-
Veldig liten balkong. Ikke plass til to stk

Bekreftet gjest: 2022-07-08


6 av 10

+
Beliggenhet og bassengområdet. Samt renhold.
-
Små rom og veldig mye støy om natten. Sov svært dårlig.

Bekreftet gjest: 2022-07-01


10 av 10

+
Nærme stranden
-

Bekreftet gjest: 2022-06-17


4 av 10

+
Meget hyggelig og serviceinnstilt personale. Gode senger!
-
Selv om første inntrykk av fasade og resepsjonsområdet virket veldig overbevisende så må bildene som skal selge hotellet være ganske pimpet opp. Dette fremsto etter hvert som et slitent hotell klart for renovering. Og rommet var meget enkelt, for å si det diplomatisk. Badet på rom 204 var veldig lite, lister hang løse i taket og ingen mulighet til f.eks. å legge/henge fra seg noe ved servanten. Langt under forventning.

Bekreftet gjest: 2022-06-10


5 av 10

+
Fint bassengområde. Nære stranden og butikker og restauranter.
-
Veldig lite rom. Mye støy fra en generator/vifte på utsiden. Man kunne ikke sitte ute på balkongen. Ba om rom bytte flere dager på rad. Det kunne ikke oppfylles. Rommet var også veldig lite. Det står i beskrivelsen av hotellet at Wifi er inkludert. Dette gjaldt bare i fellesområdene og ikke på rommet.

Bekreftet gjest: 2022-06-10


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2022-06-03


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

64% anbefaler hotellet

350 vurderinger
Utmerket
 
182
Veldig bra
 
109
Bra
 
43
Mindre bra
 
14
Dårlig
 
2

Fem siste vurderinger

30.06.2022

av trym1234

Hyggelig personale

Fint hotell som passer for alle. God frokost også. Fin beliggenhet med fine basseng. Litt mye støy fra gaten dessverre. Veldig rent hotell, vaskerne gjør en kjempejobb. Hyggelige folk som jobber i resepsjonen også. Må også få trekke fram resepsjonisten med navn Vaggelis. Virkelig en fantastisk fyr. Alltid blid og alltid til hjelp.

 
29.06.2022

av fjell1000 Kristiansund, Norge

Rent og pent, men mye støy om natten.

Vi kom hit ved midnatt, og fikk en varm velkomst i resepsjonen. Vi ble vist vei inn i en bitteliten heis som tok hos en etasje ned. Vi ble skuffet over rommet som var veldig lite, og enda mer skuffet da vi fikk se veranda. Knøtt lite helt inntil frokostsalen. Kl 6 startet de med traller og oppdekking til frokost. De som jobbet der sto og hang på verandaen vår og snakket i telefon eller med hverandre. Når vi gikk ut på veranda satt vi klin inn til frokostsalen på utstilling. Vi ba om nytt rom. Vi fikk da beskjed om at vi skulle ha skrevet på ønsker på romtype da vi bestilte ferien. Dette gikk ikke an hos Apollo på dette hotellet. Likevel fikk vi et nytt rom i en annen bygning, og her ble nattesøvnen ødelagt av festende turister da rommet lå nær hovedgaten. Det kommer også lastebiler av noe slag kl 04 som bråker hver natt. Varer, skittentøy eller søppel? Rommene er ellers veldig små, med bråkete aircondition. De er rene med greie senger. Har sovet svært dårlig i hele ferien. Dette kvalifiserer til 2, men på grunn av beliggenhet basseng/hav blir det 3. Beliggenheten er sentral, og er du fornøyd med sol og bad, med middag om kvelden er stedet greit. Vi er her nå, og kommer til og ta en taxi til andre byer for å få forandring. Vi liker å oppleve litt mer enn en gate med restauranter og «turistbutikker». Bassengområdet er fantastisk, med utsikt over havet. Det står at hånddukene blir tatt om man holder av solsenger. Dette stemmer ikke. Vi var de eneste som gikk ned tidlig og brukte sengene. Vi gikk ned kl 815, og da var nesten alle senger opptatt med håndduker uten folk. De fikk ligge. Både på stranden og ved bassenget kommer det selgere. De kan være intense. Og vekke deg om du faktisk sover. Slik er det vel over alt, men vi har ikke opplevd det ved basseng før. Det er deilig å ligge ved basseng og gå ned til havet for å bade. Da ligger vi gratis fordi det koster 10 euro for to senger på stranden. Det er en bar ved bassenget som spiller slitsom musikk. Mye tekno. Men før den åpner er det fantastisk ligge her høre på palmesus og bølgeskvulp fra havet. Om du er ute etter kun sol og bad, og sover deg gjennom støy er dette et greit sted. Personalet i resepsjonen er svært hyggelige, og vi må spesielt trekke frem han som var på jobb om kvelden tirsdag 28. juni. For en herlig type!

 
24.09.2022

av JMWilby

Really Nice

Lovely people and hotel. Small down side is that the shower in room 705 goes hot and cold when it feels like it! Apart from that great place and fantastic breakfast. Right in the middle of the resort with loads of bars and restaurants.

 
13.09.2022

av Andre P Vancouver, Canada

Absolutely wonderful!

This hotel is absolutely great. The location in Stalis can’t be beat, with the front door right on the main road and the sea side facing a lovely beach. To top it off the staff are absolutely top notch, from Demetrius to the whole crew. Many thanks.

 
11.09.2022

av cata_octi_one Budapest, Ungarn

I like it and would return

What I liked : Hotel located right next to the beach and reception entrance right on the main street Food was good and lots of choices , even for vegetarians Good housekeeping services Comfortable beds , clean towels everyday (pool towels every 2 days ) No crazy evening entertaining , a quiet hotel What I didn’t like: Wifi isn’t free, only is the lobby, in room is 30euro/ 7 days Expensive food and drinks at the pool bar