Vasia Boulevard

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Aldersgrense på hotellet: 16 år

Vasia Boulevard er et hotell for voksne som ligger ved strandpromenaden i Hersonissos på Kreta. Her kan du spise og drikke godt i restauranten og nyte det deilige bassengområdet med jacuzzi. Det er kort vei til den herlige stranda og det livlige utelivet i byen.

Spesialrabatt: Få rabatt på vårens reiser til Kreta

Bestill vårens reiser til Kreta i perioden 17/9 – 26/9 og få 500,- i rabatt per person på alle reiser til Kreta i perioden 9/4-12/6-2022. Gjelder ved bestilling av fly+hotell. Gjelder ikke gruppebestillinger. I prisen som vises er rabatten allerede trukket fra.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

5 av 10
Basert på 1 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Vasia Boulevard er et voksenhotell for gjester over 16 år som ligger ved strandpromenaden i Hersonissos på Kretas nordre kyst. Hotellet ligger sentralt og passer for deg som vil ha litt av alt i ferien – avkoblende dager ved bassenget og på stranden kombinert med uteliv og sene kvelder.

På hotellet er det et herlig bassengområde med jacuzzi integrert i bassenget. Gratis solsenger, parasoller og badehåndklær.

Hotellet har egen restaurant og bar. Gratis wifi i fellesområdene. Vil du unne deg litt ekstra i ferien tilbys massasje, manikyr og pedikyr mot avgift i hotellets velværesenter. Frisør og yogatimer kan bestilles via hotellet, men disse fasilitetene ligger ikke inne på hotellområdet.

Det er mange små sandstrender i nærheten av hotellet. Mange av strendene har steiner ute i vannet, men selve stranden er av deilig sand med solsenger og parasoller mot avgift. Det ligger mange restauranter og tavernaer lang strandpromenaden og det er kort vei til Hersonissos uteliv. Litt lenger unna, cirka 1,8 kilometer, ligger Star Beach som også tilbyr vannsportsaktiviteter, de fleste mot avgift.

Kretas hovedstad Heraklion ligger bare cirka 30 minutter fra hotellet med taxi. Er du interessert i vin så skal du leie bil eller ta en taxi å kjøre cirka 20 minutter sør for Heraklion. I dette området produseres en rekke kvalitetsviner og flere av dem har fått utmerkelser de siste årene.

Måltider

Frokostbuffé inkludert.

Verdt å vite

  • Hotellet er kun for gjester over 16 år.
  • Støy fra utelivet kan oppfattes som forstyrrende.

Hoteller for voksne skal alltid ha

  • Klassifisering minimum 3+
  • Høy kundetilfredshet
  • Wifi i fellesområdene