Vasia Boulevard

Covid-19 innreisekrav: Coronatest • Innreiseskjema

Aldersgrense på hotellet: 16 år

Vasia Boulevard er et hotell for voksne som ligger ved strandpromenaden i Hersonissos på Kreta. Her kan du spise og drikke godt i restauranten og nyte det deilige bassengområdet med jacuzzi. Det er kort vei til den herlige stranden og det livlige utelivet i byen.

KAMPANJETILBUD TIL KRETA

Bestill senest 27.6 og få 500,- i rabatt per person på avreiser mellom 1.7 og 31.10 2021. Gjelder ved bestilling av fly+hotell. Gjelder ikke gruppebestillinger. I prisen som vises er rabatten allerede trukket fra.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 50 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Vasia Boulevard er et voksenhotell for gjester over 16 år som ligger ved strandpromenaden i Hersonissos på Kretas nordre kyst. Hotellet ligger sentralt og passer for deg som vil ha litt av alt i ferien – avkoblende dager ved bassenget og på stranden kombinert med uteliv og sene kvelder.

På hotellet er det et herlig bassengområde med jacuzzi integrert i bassenget. Gratis solsenger, parasoller og badehåndklær.

Hotellet har egen restaurant og bar. Gratis WiFi i fellesområdene. Vil du unne deg litt ekstra i ferien tilbys massasje, manikyr og pedikyr mot avgift i hotellets velværesenter. Frisør og yogatimer kan bestilles via hotellet, men disse fasilitetene ligger ikke inne på hotellområdet.

Det er mange små sandstrender i nærheten av hotellet. Mange av strendene har steiner ute i vannet, men selve stranden er av deilig sand med solsenger og parasoller mot avgift. Det ligger mange restauranter og tavernaer lang strandpromenaden og det er kort vei til Hersonissos uteliv. Litt lenger unna, ca. 1,8 kilometer, ligger Star Beach som også tilbyr vannsportsaktiviteter, de fleste mot avgift.

Fartsfylte Hersonissos ligger ikke langt i fra Kretas populære severdighet øya Spinalonga, som var en av Europas siste spedalskkolonier, kjent fra Hislops bok "Øya". Du kan bli med på vår utflukt som tar deg med til øya og gir deg et innblikk i hvordan livet artet seg for de som ble forvist dit. Kretas hovedstad Heraklion ligger bare ca. 30 minutter fra hotellet med taxi. Er du interessert i vin så skal du leie bil eller ta en taxi å kjøre ca. 20 minutter sør for Heraklion. I dette området produseres en rekke kvalitetsviner og flere av dem har fått utmerkelser de siste årene.

Måltider

Frokostbuffé inkludert.

Verdt å vite

  • Hotellet er kun for gjester over 16 år.
  • Støy fra utelivet kan oppfattes som forstyrrende.

Hoteller for voksne skal alltid ha

  • Klassifisering minimum 3+
  • Høy kundetilfredshet
  • WiFi i fellesområdene