Nikolas Villas

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Sjarmerende Nikolas Villas ligger i et rolig og koselig område mellom den klassiske byen Koutouloufari og den livlige byen Hersonissos på Kreta. Nyt en avslappende ferie for hele familien og fyll på med herlige ferieminner.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer. Toromsleiligheter for 1-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

5,7 av 10
Basert på 3 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 450 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Sjarmerende Nikolas Villas ligger blant lysegrønne gressplener, flotte trær i ulike nyanser og fasonger samt nydelig duftende blomster, øst for Hersonissos på Kreta. Her tas du i mot med åpne armer som om du skulle vært et familiemedlem.

På Nikolas Villas kan du slappe av ved det fine bassenget og la barna leke i barnebassenget. Her er det gratis solsenger og parasoller.

Den nærmeste stranda ligger ved hotellet Star Beach Village & Waterpark – på denne stranda er det også flere ulike vannsporter å teste ut, alle mot avgift. Det er solsenger og parasoller, mot avgift. Cirka 400 meter fra Nikolas Villas ligger det kjente badelandet Star Beach, her kan du tilbringe en hel dag med å leke i vannet.

Frokostbufféen på hotellet serveres i snackbaren ved bassenget, mellom kl. 8.30 og 11.00. Snackbaren serverer også kaffe, drinker, forfriskninger, snacks og enklere måltider som salat, hamburgere og gresk mat.

Det er biljard mot avgift på hotellet. Gratis privat parkering. Ved hotellet, cirka 200 meter unna, ligger Super Market MANOS. Det er 23 kilometer til Heraklions flyplass og 27 kilometer til sentrum og havna i hovedstaden Heraklion.

Måltider

  • Ingen måltider inkludert.
  • Frokostbuffé mot tillegg.

Verdt å vite

Snackbaren er åpen fra rundt kl. 8.00 om morgenen til sen kveld. Ved sen ankomst pleier hotellet å holde snackbaren åpen om gjestene vil spise noe om kvelden, da det ikke er så mange restauranter eller butikker i nærheten som er åpne.

Alle hoteller – Hersonissos, Stalis & Malia

Star Beach Village & Waterpark

All Inclusive-hotellet Star Beach Village & Waterpark på Kreta er det naturlige valget for alle badeglade soldyrkere. Nabo med hotellet ligger badelandet Star Beach der hotellets gjester har gratis inngang. Dessuten er det barneklubb i hotellets regi, spa og på stranda er det flere vannsportaktiviteter å velge mellom.

Albatross Hotel & Spa

Albatross Hotel & Spa ligger herlig til i Hersonissos med gangavstand til både sentrum og den koselige havna. Hotellet har en deilig gresk atmosfære, noe du merker både i restaurantene og på innredningen. Hotellet legger stor vekt på å servere lokale råvarer i restaurantene. Hotellet har også spa med badstue, jacuzzi, hamam og treningsrom.

Villa Vicky

Villa Vicky er et pent og sjarmerende leilighetshotell med hyggelig atmosfære. Hotellet har en stor og fin hage rundt bassengområdet og en liten lekeplass for de små. Kort vei til badelandet på Star Beach, som byr på morsomme stunder for små og de voksne som er litt lekne.

Aldemar Knossos Royal

All Inclusive-hotellet Aldemar Knossos Royal på Kreta passer utmerket for familieferien. Her bor du i bungalower som ligger spredt rundt i den frodige hagen. På hotellet er det flere basseng og en morsom vannsklie. Sandstranda ligger bare et steinkast unna – her har du muligheten til å prøve på en mengde ulike vannsportsaktiviteter.

Thalia

Thalia ligger bare noen minutters gange fra sentrum og stranda i Hersonissos. Rett rundt hjørnet finner du butikker, restauranter og barer. Hotellet har en basseng som ligger trukket tilbake fra gata samt koselig lobbybar med en liten utendørsterrasse.

Golden Beach (Kreta)

På Golden Beach i Hersonissos er det lett å finne feriefølelsen og roen. Nærheten til sjøen og utsikten over havet kombinert med den sentrale beliggenheten gjør dessuten at du får alt på ett og samme sted. Badeenglene har valget mellom stranda eller å ta turen opp til hotellets takbasseng!

High Beach

High Beach er et All Inclusive-hotell med herlig beliggenhet ved Maliabukta på Kreta. Frodig bassengområde med barneseksjon i bassenget og gratis solsenger og parasoller. For barna er det barneklubb og lekeplass på hotellet samt barneseksjon i bassenget. Kort vei til stranda og sentrum ligger i gangavstand fra hotellet.

Emerald

Leilighetshotellet Emerald er perfekt for deg som ønsker umiddelbar nærhet til fornøyelser, restauranter og bra shopping i Malia. Her bor du i lyse og pene leiligheter. Tilbring dagene ved det fine, lille bassengområdet i den stille hagen eller på den langstrakte stranda.

Zephyros Beach Boutique

Zephyros Beach Boutique er et pent hotell som ligger fint til ved havet i gangavstand til butikkene og restaurantene i Stalis. I tillegg til nærheten til stranda kan hotellet friste med to bassengområder der det ene er forbeholdt voksne. Frokostbufféen er inkludert og du kan legge til halvpensjon om du ønsker det.

Vasia Boulevard

Aldersgrense på hotellet: 16 år Vasia Boulevard er et hotell for voksne som ligger ved strandpromenaden i Hersonissos på Kreta. Her kan du spise og drikke godt i restauranten og nyte det deilige bassengområdet med jacuzzi. Det er kort vei til den herlige stranda og det livlige utelivet i byen.

Ariadne (Stalis)

Ariadne ligger ved stranda mellom de to feriebyene Stalis og Malia. På hotellet ønskes velkommen med genuin kretisk gjestfrihet og fra den lekre hagen med ulike terrasser er det bare noen minutters gange til sentrum av Stalis.

Akasha Beach Hotel & Spa

Det femsolers hotellet Akasha Beach Hotel & Spa ligger like ved stranda i Hersonissos, på Kretas nordkyst. Her kan du nyte stillheten og roen, slappe av ved ett av bassengene eller ta en dukkert i det krystallklare havet. Spis godt i de to restaurantene eller unn deg en deilig behandling i hotellets spa.

Altis

Altis er et hjemmekoselig hotell som ligger i en vakker hage med blomster og frukttrær. På baksiden av hotellet ligger et fint bassengområde og en herlig terrasse for varme, greske sommerkvelder.

Malia Holidays

Familieeide Malia Holidays ligger i frodige omgivelser bare 600 meter fra stranda. Nyt bassengområdet der det er god plass til soling og avslapping.

Elychryson

Velkommen til det familieeide leilighetshotellet Elychryson som ligger sentralt i Hersonissos på Kreta, i tilslutning til et shoppingsenter. Her kan du kjøle deg ned i det lille bassengområdet eller nyte av salte bad i havet som ligger nært. Fra hotellet har du kort vei til alt som Hersonissos har å by på, flere restauranter, barer og suvenirbutikker.

Triton (Malia)

Velkommen til Triton i Malia på Kreta. Her kan du hvile ut ved bassenget eller nyte dagen på stranda, som ligger kun et steinkast unna. Ta noe godt å drikke i baren eller ta turen inn til Malias sentrum som ligger cirka 1 kilometer fra hotellet.