Nikolas Villas

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Sjarmerende Nikolas Villas ligger i et rolig og koselig område mellom den klassiske byen Koutouloufari og den livlige byen Hersonissos på Kreta. Nyt en avslappende ferie for hele familien og fyll på med herlige ferieminner.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer. Toromsleiligheter for 1-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 450 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Sjarmerende Nikolas Villas ligger blant lysegrønne gressplener, flotte trær i ulike nyanser og fasonger samt nydelig duftende blomster, øst for Hersonissos på Kreta. Her tas du i mot med åpne armer som om du skulle vært et familiemedlem.

På Nikolas Villas kan du slappe av ved det fine bassenget og la barna leke i barnebassenget. Her er det gratis solsenger og parasoller.

Den nærmeste stranda ligger ved hotellet Star Beach Village & Waterpark – på denne stranda er det også flere ulike vannsporter å teste ut, alle mot avgift. Det er solsenger og parasoller, mot avgift. Cirka 400 meter fra Nikolas Villas ligger det kjente badelandet Star Beach, her kan du tilbringe en hel dag med å leke i vannet.

Frokostbufféen på hotellet serveres i snackbaren ved bassenget, mellom kl. 8.30 og 11.00. Snackbaren serverer også kaffe, drinker, forfriskninger, snacks og enklere måltider som salat, hamburgere og gresk mat.

Det er biljard mot avgift på hotellet. Gratis privat parkering. Ved hotellet, cirka 200 meter unna, ligger Super Market MANOS. Det er 23 kilometer til Heraklions flyplass og 27 kilometer til sentrum og havna i hovedstaden Heraklion.

Måltider

  • Ingen måltider inkludert.
  • Frokostbuffé mot tillegg.

Verdt å vite

Snackbaren er åpen fra rundt kl. 8.00 om morgenen til sen kveld. Ved sen ankomst pleier hotellet å holde snackbaren åpen om gjestene vil spise noe om kvelden, da det ikke er så mange restauranter eller butikker i nærheten som er åpne.