Dobbeltrom

Dobbeltrom i ulik design som ligger i hovedbygningen. TV med musikkanaler og kjøleskap. Gratis luftkondisjonering. Wifi og safe mot avgift. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 26 kvm
Antall personer: 2-4

Dobbeltrom i bungalow

Moderne dobbeltrom som ligger i bungalower nært stranda. TV med musikkanaler og kjøleskap. Gratis luftkondisjonering. Wifi og safe mot avgift. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse som vender mot havet. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 27 kvm
Antall personer: 2-3

Enkeltrom

Enkeltrom i ulik design som ligger i hovedbygningen. TV med musikkanaler og kjøleskap. Gratis luftkondisjonering. Wifi og safe mot avgift. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 26 kvm
Antall personer: 1

Familierom

Familierom som ligger i en sidebygning ved hovedbygningen og har to soverom. TV og kjøleskap. Gratis luftkondisjonering. WiFi og safe mot avgift. Dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse med utsikt mot hagen. Rengjøring 7 ggr/uka.

Romstørrelse: Ca. 41 m²
Antall personer: 4

Familierom

Moderne familierom som er et stort rom med en stor dobbeltseng og to ekstrasenger i sovesofaer. TV. Wifi og safe mot avgift. Gratis luftkondisjonering. Minibar. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse, noen med havutsikt og noen som kun vender mot havet. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 30-36 kvm
Antall personer: 2-4

Større familierom

Moderne familierom med to soverom der det ene har dobbeltseng og det andre to enkeltsenger. TV. Wifi og safe mot avgift. Gratis luftkondisjonering. Minibar. Badekar og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 38 kvm
Antall personer: 2-4

Superiorrom

Romslige superiorrom i ulik design som ligger i hovedbygningen.TV med musikkanaler og kjøleskap. Gratis luftkondisjonering. Wifi og safe mot avgift. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. (Disse er som dobbeltrommene men med havutsikt.)

Romstørrelse: Ca. 27 kvm
Antall personer: 2-3