Deluxerom i bungalow

Pene rom med sove- og oppholdsdel (åpen løsning). Sovesofa. Kaffe- og tefasiliteter og kjøleskap/minibar. TV. Gratis luftkondisjonering, safe og WiFi. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 33 kvm
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn

Dobbeltrom

Dobbeltrom i lyse farger og ulike planløsninger der noen har trappetrinn inne i rommet. Noen rom ligger i hovedbygningen Ikaros Classic. Ekstraoppredning i feltseng. Kaffe- og tefasiliteter samt kjøleskap. TV. Gratis luftkondisjonering, safe og WiFi. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse, noen med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 23 kvm
Antall personer: 1-3

Dobbeltrom i bungalow

Dobbeltrom i bungalow med lys innredning og ulike planløsninger. Ekstraoppredning i feltseng. Kaffe- og tefasiliteter samt kjøleskap. TV. Gratis luftkondisjonering, safe og WiFi. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 25 kvm
Antall personer: 2-3

Familierom

Familierom i ulike planløsninger. Noen familierom består av to dobbeltrom og har havutsikt. Andre ligger i hagen og har ikke havutsikt, disse har ett stort rom med sittegruppe og ekstra sovesofa. Kaffe- og tefasiliteter samt kjøleskap. TV. Gratis luftkondisjonering, safe og WiFi. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse, noen med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 48 kvm
Antall personer: 2-4

Kampanjerom

Kampanjerom er et begrenset antall rom med dusj og toalett. De passer for den som vil bo på Ikaros Beach Resort & Spa, men som legger mindre vekt på beliggenhet eller utsikt. Uteplass kan heller ikke garanteres. Velger du kampanjerom, kan du altså få en annen romtype enn det som for øvrig er beskrevet for hotellet.

Antall personer: 2-3

Suite

Fine suiter med ett soverom med dobbeltseng, og oppholdsrom med sovesofa. Kaffetrakter, kaffe- og tefasiliteter og lite kjøleskap. TV. Gratis luftkondisjonering, safe og WiFi. Strykejern. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 40 kvm
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn