Deluxerom

Lyse deluxerom med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Ekstraseng i feltseng eller sovesofa. TV og kjøleskap. Minibar som er fylt ved ankomst (inkludert). Kaffe- og tefasiliteter. Parasoll og to solsenger reservert på stranda. Gratis wifi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Badekar og wc. Balkong eller terrasse med utsikt til bassenget. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 22-28 kvm
Antall personer: 2-3

Deluxerom med halvpensjon, aldersgrense 16 år

Deluxerom med aldersgrense 16 år og halvpensjon inkludert. Hotellet kaller disse White Deluxe Suites og de ligger i den nye delen, High Beach White. To enkeltsenger og mulighet for ekstraseng til voksen i sovesofa. Smart-TV. Gratis wifi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc. Balkong. Parasoll og to solsenger reservert på stranda. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 26-30 kvm
Antall personer: 2-3

Deluxesuiter med halvpensjon, aldersgrense 16 år.

Lyse suiter, som hotellet kaller White Deluxe Suites, i åpen planløsning. Dobbeltseng samt mulighet for ekstraseng til voksen i sovesofa. Kjøleskap, samt kaffe- og tefasiliteter. Minibar som er påfylt ved ankomst, inkludert i prisen. TV. Gratis wifi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Badekåper og tøfler. Bad med jacuzzi eller dusj med hydromassasje samt wc. Uteplass med delt basseng eller balkong/terrasse med begrenset havutsikt. Parasoll og to solsenger reservert på stranda. Rengjøring 7 ggr/uke.

Disse sommene ligger i den nye delen, High Beach White, som er forbeholdt voksne gjester.

Romstørrelse: Ca. 41-57 kvm
Antall personer: 2-3

Familierom

Hyggelige familierom med to soverom og gang i mellom. Ett rom med dobbeltseng og ett med to enkeltsenger. TV og kjøleskap. Kaffe- og tefasiliteter. Gratis wifi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc. Balkong eller terrasse med utsikt til bassenget. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 25-45 kvm
Antall personer: 2-4

Juniorsuite deluxe

Juniorsuite deluxe med dobbeltseng. Kjøleskap samt kaffe- og tefasiliteter. Minibar som er fylt ved ankomst og dette er inkludert. TV. Gratis wifi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Badekåper og tøfler. Bad med jacuzzi eller dusj med hydromassasje samt wc. Balkong eller terrasse med havutsikt. Parasoll og to solsenger reservert på stranda. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 36 kvm
Antall personer: 2-3

Større dobbeltrom

Større dobbeltrom med dobbeltseng. Ekstraoppredning er mulig i en sovesofa eller sammenleggbar seng. Kjøleskap, samt kaffe- og tefasiliteter. Minibar som er påfylt ved ankomst, inkludert i prisen. TV. Gratis wifi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Dusj eller dusj med hydromassasje samt wc. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 22-25 kvm
Antall personer: 2-3

Suite

Lyse suiter i åpen løsning. Dobbeltseng med mulighet for ekstraseng i sovesofa. TV og kjøleskap. Minibar som er fylt ved ankomst (inkludert). Kaffe- og tefasiliteter. Minibar som er fylt ved ankomst og inkludert. Gratis wifi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Badekåper og tøfler. Massasjebadekar og wc. Balkong eller terrasse med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Parasoll og to solsenger reservert på stranda.

Romstørrelse: Ca. 30 kvm
Antall personer: 2-3

Superiorrom

Lyse superiorrom med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Ekstraseng i feltseng eller sovesofa. TV og kjøleskap. Kaffe- og tefasiliteter. Reserverte solsenger på stranda. Gratis wifi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 24-35 kvm
Antall personer: 2-3