Ariadne (Stalis)

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Ariadne ligger ved stranda mellom de to feriebyene Stalis og Malia. På hotellet ønskes velkommen med genuin kretisk gjestfrihet og fra den lekre hagen med ulike terrasser er det bare noen minutters gange til sentrum av Stalis.

Spesialrabatt: Få rabatt på vårens reiser til Kreta

Bestill vårens reiser til Kreta i perioden 17/9 – 26/9 og få 500,- i rabatt per person på alle reiser til Kreta i perioden 9/4-12/6-2022. Gjelder ved bestilling av fly+hotell. Gjelder ikke gruppebestillinger. I prisen som vises er rabatten allerede trukket fra.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 2-3 personer. Superiorrom for 1-3 personer. Deluxerom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 10 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Ariadne har et bassengområde med ett basseng og separat barnebasseng. Solsenger og parasoller mot avgift. Håndkleservice mot depositum. Pool-/snackbar som serverer forfriskninger, cocktails og enklere måltider hele dagen.

Hotellet har også en restaurant som serverer frokostbuffé og hver kveld dekkes det opp en middagsbuffé med lokale spesialiteter og europeiske smaker. Det er også en bar/kafé på hotellet.

Gratis wifi på hele hotellet. Gratis bordtennis. BIjard mot avgift. Kort vei til koselige tavernaer, kaféer, butikker. Cirka 500 meter til sentrum av Stalis, 1,5 kilometer til Malia og cirka 6 kilometer til Hersonissons.

Måltider

Halvpensjon inkludert.

Serveringstider:

  • Frokostbuffé kl. 7.00-10.15
  • Middagsbuffé kl. 18.30-21.30. Drikke til middagen er ikke inkludert.