Dobbeltrom

Lyse dobbeltrom i åpen planløsning som ligger i hovedbygningen. Dobbeltseng eller to enkeltsenger. Ekstraseng mulig i sovesofa. TV. Kaffe- og tefasiliteter. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Kjøleskap. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong, noen med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ordinær seng.

Romstørrelse: Ca. 21 kvm
Antall personer: 2-3

Dobbeltrom i bungalow

Lyse dobbeltrom i bungalow i åpen planløsning med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Ekstrasenger for barn i sovesofa. TV og kjøleskap. Kaffe- og tefasiliteter. Gratis wifi og luftkondisjonering. Kjøleskap. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ordinær seng.

Romstørrelse: Ca. 28 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 2 barn

Familierom

Lyse familierom i åpen planløsning med dobbeltseng eller to enkeltsenger. To sengeplasser for barn i køyeseng. TV og kjøleskap. Kaffe- og tefasiliteter. Gratis wifi og luftkondisjonering. Badekar/dusj og wc, hårføner. Terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Romstørrelse: Ca. 28 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 2 barn

Kampanjerom

Kampanjerom er et begrenset antall rom med dusj og toalett. De passer for den som vil bo på Marina Beach, men som legger mindre vekt på beliggenhet eller utsikt. Uteplass kan heller ikke garanteres. Velger du kampanjerom, kan du altså få en annen romtype enn det som for øvrig er beskrevet for hotellet.

Antall personer: 2-3