Summer Beach

Varmt velkommen til Summer Beach som ligger i koselige Georgioupolis på Kreta. Det er et vakkert naturområdet og du bor i komfortable og pene superiorrom eller familierom med All Inclusive inkludert i prisen. Her opplever du den kretiske gjestfriheten på nært hold og det er lett å hvile ut og lade batteriene.


Rom/leiligheter

Superiorrom for 1-3 personer. Familierom for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Fin og rolig beliggenhet nærme en fin strand.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 150 m
Til sentrum: 150 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Summer Beach har et lite bassengområde med et basseng omgitt av noen solsenger og parasoller som du kan låne. Det er også en poolbar for drikke og enkle retter på dagtid. Vil du ut og bevege på deg kan du gå den korte turen til sandstranda i sentrum av den lille pittoreske byen Georgioupolis. Solsenger kan lånes foran Mare Blue & Suites Hotel.

All Inclusive er inkludert i prisen og måltidene serveres på restaurant Neorio. Her diskes det opp med generøse bufféer med deilige retter til alle dagen måltider – det meste laget med lokale råvarer. Du velger selv om du vil sitte ute eller inne. Pent antrekk til middag, hvilket innebærer langbukse for menn.

Wifi inkludert i lobbyen. Parkering på området til eventuell leiebil. Lokaltrafikk.

Måltider

Inkludert:

  • All Inclusive.

All Inclusive

  • Frokostbuffé kl. 7.30-10.30.
  • Lunsjbuffé kl. 12.30-14.30.
  • Middagsbuffé kl. 18.30-21.30.
  • Snacks i poolbaren kl. 11.00-12.30 & 14.00-16.00.
  • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker kl. 10.30-22.30.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hoteller – Georgioupolis

Nostalgie

Det sjarmerende leilighetshotellet Nostalgie ligger fint til i Georgioupolis og her har bakerier, restauranter og kaféer rett rundt hjørnet. På taket er det en lekker terrasse med herlig utsikt over omgivelsene.

Pilot Beach

Luksuriøse Pilot Beach er en herlig ferieoase like ved stranda i Georgioupolis på vestre Kreta. Her trives gjestene og hotellet har flere restauranter, aktiviteter og et stort spa med behandlinger og massasje. Her trives hele familien, særlig barna, som spiser gratis pizza og iskrem i hotellets tasty corner – et populært avbrekk i leken og barneklubben.

Kokalas Resort

Kokalas Resort er familieeid, og man merker at det er lagt litt ekstra kjærlighet i detaljene – du møtes av vennlige ord og ferierer i idylliske omgivelser. Stranda som ligger i nærheten er meget vakker så her kan du ta noen skikkelig lekre bilder å dele med de der hjemme, eller bare nyte den for deg selv.

Anemos Luxury Grand Resort

Herlige Anemos Luxury Grand Resort ligger bare et steinkast fra den fine stranda i Georgioupolis. På det store hotellområdet finner du alt som trengs for en rolig og behagelig ferie – et stort bassengområde, flere restauranter og et spaanlegg med deilige behandlinger. For de yngste er det et lite bassengområde med vannsklier og et stor badeland for hele familien.

Aquamar

Aquamar ligger like ved en av Kretas fineste strender i Kavrosområdet. Her blir du møtt av en familiær stemning der det hyggelige personalet er opptatt av at du skal ha det så bra som mulig i ferien. Både i bassengområdet og på stranda er det gratis solsenger og parasoller for hotellets gjester.

Mare Boutique

Aldersgrense på hotellet: 16 år Mellom de mektige fjellene og den langgrunne stranda i Georgioupolis ligger Mare Boutique. Hotellet er det perfekte valget for deg som reiser uten barn og er ute etter en rolig ferie ved bassenget. Herfra er det kort vei til den langgrunne stranda og muligheter til turer i fine omgivelser.

Mare Blue & Suites

Aldersgrense på hotellet: 16 år På fine Mare Blue & Suites i Georgioupolis bor du i herlige omgivelser med vakre fjell og sandstranda bare et steinkast fra hotellet. Her kan du slappe av i voksent selskap og nyte livet ved det herlige bassengområdet eller på den fine sandstranda.

Bro & Sister

Velkommen til leilighetshotellet Bro & Sister! Her bor du i fine leiligheter med balkong. Feriebyen Georgioupolis er en ekte gresk perla med langgrunn sandstrand og koselige tavernaer.

Labyrinth

I koselige Georgioupolis, bare noen minutter fra stranda og sentrumet, ligger hotell Labyrinth. Her kan du velge mellom å bo i dobbeltrom eller leiligheter. Begge romkategoriene er pene og moderne og blir en komfortabel base for ferien på Kreta.

Romantica

Velkommen til koselige Georgioupolis og hotell Romantica. Her bor du i leiligheter og hotellet har et hyggelig bassengområde. Rett rundt hjørnet er det butikker og små restauranter og til stranda går du på bare noen minutter.

Dias

Herlige Dias har et innbydende bassengområde med vakker utsikt over omgivelsene og fjellene i det fjerne. Her bor du i ettromsleiligheter sentralt i Kavos, bare noen kilometer fra Georgioupolis og det er bare noen minutters gange ned til sandstranda.

Musela Studios

Musela Studios ligger perfekt til ved Eoiskopi Beach, i en rolig del av byen Kavros nært Georgioupolis. Det er et pent hotell med fine leiligheter og et basseng i hagen.

Zorbas Hotel

Velkommen til koselige Georgioupolis og Zorbas Hotel som har ønsket gjester velkommen i mer enn 35 år. Hotellet ligger i hjertet av Georgioupolis, med kort vei til så vel den fine stranda som kaféer og restauranter.