Mari Beach

Mari Beach byr på en avkoblende men samtidig fartsfylt ferie med beliggenheten nært stranda i rolige omgivelser. Et par ganger i uka bygges feststemningen opp på hotellet og det blir poolparty og underholdning.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

beliggenheten rett ved stranda, rengjøringen
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 10 m
Til sentrum: 1,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Med sin beliggenhet like ved stranda og eget basseng er Mari Beach et passende alternativ for alle badeengler. Solsenger og parasoller kan lånes ved bassenget og på stranda er de mot avgift. Ved bassenget er det en pool-/snackbar for kjølig drikke på dagtid.

Hotellrestauranten serverer populære gode greske spesialiteter, og maten overtreffes bare av havutsikten fra restauranten.

Mari Beach arrangerer populære poolparties hver onsdags- og lørdagskveld. Da er det feststemning med DJs, høyt under taket og mye folk på hotellet. Festen starter kl. 23.00 og slutter først ved kl. 3.00.

En liten vei må krysses for å komme til stranda. Cirka 1500 meter til et lokalt sentrum og cirka 4 kilometer til Georgioupolis. Cirka 300 meter til nærmeste bussholdeplass for lokalbussen, som du kan ta vestover mot Chania eller østover mot Rethymnon. Leier du bil er det parkering på hotellet.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé, serveres kl. 7.00-10.00.

Alle hotell – Georgioupolis

Nostalgie

Nostalgie er et sjarmerende leilighetshotell med mange stamgjester. Dette fine hotellet ligger fint til i Georgioupolis og her har bakerier, restauranter og kaféer rett rundt hjørnet. Den hyggelige stranda ligger bare noen minutters gange fra hotellet.

Pilot Beach

Luksuriøse Pilot Beach er en herlig ferieoase like ved stranda i Georgioupolis på vestre Kreta. Her trives gjestene og hotellet har flere restauranter, aktiviteter og et stort spa med behandlinger og massasje. Her trives hele familien, særlig barna, som spiser gratis pizza og iskrem i hotellets tasty corner – et populært avbrekk i leken og barneklubben.

Kokalas Resort

Kokalas Resort er familieeid, og man merker at det er lagt litt ekstra kjærlighet i detaljene – du møtes av vennlige ord og ferierer i idylliske omgivelser. Stranda som ligger i nærheten er meget vakker så her kan du ta noen skikkelig lekre bilder å dele med de der hjemme, eller bare nyte den for deg selv.

Anemos Luxury Grand Resort

Herlige Anemos Luxury Grand Resort ligger bare et steinkast fra den fine stranda i Georgioupolis. På det store hotellområdet finner du alt som trengs for en rolig og behagelig ferie – et stort bassengområde, flere restauranter og et spaanlegg med deilige behandlinger. For de yngste er det et lite bassengområde med vannsklier og et stor badeland for hele familien.

Aquamar

Aquamar ligger like ved en av Kretas fineste strender i Kavrosområdet. Her blir du møtt av en familiær stemning der det hyggelige personalet er opptatt av at du skal ha det så bra som mulig i ferien. Både i bassengområdet og på stranda er det gratis solsenger og parasoller for hotellets gjester.

Bro & Sister

Velkommen til leilighetshotellet Bro & Sister! Her bor du i fine ettromsleiligheter med balkong. Feriebyen Georgioupolis er en ekte gresk perla med langgrunn sandstrand og koselige tavernaer.

Labyrinth

I koselige Georgioupolis, bare noen minutter fra stranda og sentrumet, ligger hotell Labyrinth. Her kan du velge mellom å bo i dobbeltrom eller leiligheter. Begge romkategoriene er pene og moderne og blir en komfortabel base for ferien på Kreta.

Romantica

Velkommen til koselige Georgioupolis og leilighetshotellet Romantica. Her bor du i leiligheter og hotellet har et hyggelig bassengområde. Rett rundt hjørnet er det butikker og små restauranter og til stranda går du på bare noen minutter.

Dias

Herlige Dias har et innbydende bassengområde med vakker utsikt over omgivelsene og fjellene i det fjerne. Her bor du i ettromsleiligheter sentralt i Kavos, bare noen kilometer fra Georgioupolis og det er bare noen minutters gange ned til sandstranda.

Zorbas Hotel

Velkommen til koselige Georgioupolis og Zorbas Hotel som har ønsket gjester velkommen i mer enn 35 år. Hotellet ligger i hjertet av Georgioupolis, med kort vei til så vel den fine stranda som kaféer og restauranter.

Mare Boutique sommer '24

Aldersgrense på hotellet: 16 år Mellom de mektige fjellene og den langgrunne stranda i Georgioupolis ligger Mare Boutique. Hotellet er det perfekte valget for deg som reiser uten barn og er ute etter en rolig ferie ved bassenget. Herfra er det kort vei til den langgrunne stranda og muligheter til turer i fine omgivelser.

Mare Blue & Suites sommer '24

Aldersgrense på hotellet: 16 år På fine Mare Blue & Suites i Georgioupolis bor du i herlige omgivelser med vakre fjell og sandstranda bare et steinkast fra hotellet. Her kan du slappe av i voksent selskap og nyte livet ved det herlige bassengområdet eller på den fine sandstranda. All Inclusive inkludert!

Summer Beach sommer '24

Varmt velkommen til Summer Beach som ligger i koselige Georgioupolis på Kreta. Det er et vakkert naturområdet og du bor i komfortable og pene rom med All Inclusive inkludert i prisen. Her opplever du den kretiske gjestfriheten på nært hold og det er lett å hvile ut og lade batteriene.

Pilot Amphora Boutique

Aldersgrense på hotellet: 14 år Pilot Amphora Boutique i Georgioupolis er et lekkert hotell med rolig atmosfære. På dette stilige og moderne hotellet som er oppført på historisk grunn vil du oppleve filoxenia – ekte kretisk gjestfrihet. Velkommen til å tilbringe ferien på et intimt hotell med utmerket service.