Dobbeltrom

Dobbeltrom med dobbeltseng og madrass av høy kvalitet. Oppholdsromsdel med lenestol og bord. Smart-TV og internett. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Kaffe- og tefasiliteter samt en flaske vann hver dag. Espressomaskin. Badekåper og tøfler. Gratis basseng- og strandhåndklær. Dusj og wc, hårføner. Balkong, noen med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 2

Enkeltrom

Enkeltrom med seng og madrass av høy kvalitet. Oppholdsromsdel med lenestol og bord. Smart-TV og internett. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Kaffe- og tefasiliteter samt en flaske vann hver dag. Espressomaskin. Badekåpe og tøfler. Gratis basseng- og strandhåndkle. Dusj og wc, hårføner. Balkong. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 1

Juniorsuite

Elegante juniorsuiter med dobbeltseng og madrass av høy kvalitet. Oppholdsromsdel med lenestol og bord. Smart-TV og internett. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Kaffe- og tefasiliteter samt en flaske vann hver dag. Espressomaskin. Lite kjøleskap. Badekåper og tøfler. Gratis basseng- og strandhåndklær. Strykeutstyr. Boblebadekar i rommet. Separat wc og dusj, hårføner. Balkong, noen med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 45 kvm
Antall personer: 2