Dobbeltrom

Dobbeltrom med dobbeltseng og madrass av høy kvalitet. Oppholdsromsdel med lenestol og bord. Smart-TV og internett. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Kaffe- og tefasiliteter samt en flaske vann hver dag. Espressomaskin. Badekåper og tøfler. Gratis basseng- og strandhåndklær. Dusj og wc, hårføner. Balkong, noen med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 2

Enkeltrom

Enkeltrom med seng og madrass av høy kvalitet. Oppholdsromsdel med lenestol og bord. Smart-TV og internett. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Kaffe- og tefasiliteter samt en flaske vann hver dag. Espressomaskin. Badekåpe og tøfler. Gratis basseng- og strandhåndkle. Dusj og wc, hårføner. Balkong. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 1

Juniorsuite

Elegante juniorsuiter med dobbeltseng og madrass av høy kvalitet. Oppholdsromsdel med lenestol og bord. Smart-TV og internett. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Kaffe- og tefasiliteter samt en flaske vann hver dag. Espressomaskin. Lite kjøleskap. Badekåper og tøfler. Gratis basseng- og strandhåndklær. Strykeutstyr. Boblebadekar i rommet. Separat wc og dusj, hårføner. Balkong, noen med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 45 kvm
Antall personer: 2

Penthouse suite

Elegant penthouse suite med en stor seng og madrass av høy kvalitet. Soveromsdelen er adskilt fra hverdagsrommet med en glassvegg. Oppholdsromsdel med sofa eller lenestol og bord. Smart-TV og internett. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Kaffe- og tefasiliteter samt en flaske vann hver dag. Lite kjøleskap. Espressomaskin. Strykeutstyr. Badekåper og tøfler. Gratis basseng- og strandhåndklær. Boblebadekar samt badstue i suiten. Separat wc og dusj, hårføner. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 55-56 kvm
Antall personer: 2

Toroms suite

Toroms suite som består av ett dobbeltrom og en juniorsuite med felles inngang. Hvert rom har en stor dobbeltseng og madrass av høy kvalitet. Oppholdsromsdel med lenestol og bord samt boblebadekar i juniorsuiten. Smart-TV og internett. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Kaffe- og tefasiliteter samt en flaske vann hver dag. Lite kjøleskap. Gratis basseng- og strandhåndklær. Separat wc og dusj, hårføner. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 80 kvm
Antall personer: 4