Blue Horizon (Kreta)

Velkommen til Blue Horizon ved koselige Bali på Kreta. Dette hotellet er det perfekte ferievalget for familier med barn som ønsker en rolig ferie. Her har du basseng på hotellet og en kortere spasertur til stranden ca. 300 meter fra hotellet.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-3 personer. Toromsleiligheter for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 100 m
Til sentrum: 700 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Det smakfulle hotellet Blue Horizon ligger på en liten halvøy ved hyggelige og rolige Bali på Kreta. Et rolig og stille område med utsikt over den koselige havna i byen. Her kan du bade i bassenget der det er adskilt barneseksjon, som er ca. 50 cm dyp. Gratis solsenger og parasoller i bassengområdet. Poolbaren serverer forfriskninger, snacks og enkle retter som salater og toast.

For strandløvene ligger den populære Varkotoposstranden med krystallklart vann bare en spasertur unna. Her er det behagelige solsenger og parasoller mot avgift. Det er god plass og rolig atmosfære selv om det er flere vannsporter å teste, alle mot avgift.

Gratis WiFi på hele hotellet. På hotellet er det en liten butikk som er åpen hver dag. Der kan du kjøpe lokale produkter og matvarer. Supermarked, minibank, apotek og flere tavernaer finner du i byen Bali ca. 700 meter fra hotellet. Til havna i Bali er det en spasertur på ca. 10-15 minutter. Der er det mulig å ta dykkeleksjoner med profesjonelle instruktører fra dykkesenteret Ippokampos.

Bali ligger ca. 25 kilometer fra den vakre byen Rethymnon og 45 kilometer fra Kretas hovedstad Heraklion. Det kan være en god idé å leie bil for å se og oppleve mer av denne herlige øya med de koselige byene og de vakre strendene.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt