Bali Star

Velkommen til koselige Bali Star som har utsikt over den pittoreske havna i byen Bali på Kreta. Her er det kort vei både til den herlige stranden og sentrum av Bali. Her kan du slappe av i den store frodige hagen og la barna leke fritt i grøntområdene.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 50 m
Til sentrum: 700 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Bali Star ligger på en liten halvøy nært sentrum av Bali og herfra har du en fin utsikt over den koselige havna. Ved hotellet ligger en stor hage med gratis solsenger og det er nok av plass for barna å boltre seg på.

Midt på hotellområdet ligger det fine bassengområdet med solsenger og parasoller og frister med bad og avkobling. Det er et større basseng og et mindre barnebasseng. Her er det også en poolbar som byr på alle typer av forfriskninger.

Vil du bade i det herlig klare vannet og sole deg på en rolig strand så er dette det perfekte stedet for deg. Bali Star ligger rett ved den herlige stranden og her er det også noen koselige tavernaer å teste til lunsj. Slapp av i de komfortable solsengene ved hotellets egen strandbar Mambo og nyt solens varme stråler og havbrisen. Fra tidlig om morgenen til sen kveld serveres det gode drinker, brus, juice, kaffe og snacks i strandbaren. For dere som er ute etter en liten vennlig match med reiseselskapet er det også et biljardbord og et fotballbord ved baren.

Frokostbufféen er inkludert i alle romkategoriene og halvpensjon kan du legge til. Både frokostbufféen og middagsbufféen serveres i hovedrestauranten. Den nydelige maten tilberedes med produkter fra kretisk jord, som har internasjonalt ry for sin kvalitet. Her serveres olivenolje som hotellets eier selv produserer, frukt og grønnsaker fra ulike deler av øya og melkeprodukter fra lokale bønder.

Det er ca. 700 meter til det lille sentrumet i Bali er det minibank, apotek og stormarked.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg.

Når de voksne legger til halvpensjon hjemmefra spiser barn 2-11 år gratis.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt