Bali (Kreta)

Apollo service

Her jobber Apollos dyktige reiseledere, som alltid er tilgjengelige for å gi deg informasjon, tips, og evt. hjelp ved behov. Du møter reiselederne på flyplassen og de kan nås døgnet rundt på servicetelefonen. Du kan også besøke de på kontoret.

Bali på Kreta var lenge bare en liten fiskerlandsby med noen turister men har utviklet seg til å bli en stadig mer populær ferieby. Her er naturen vakker og de fine strendene har en rolig atmosfære. I havna kan du spise godt på en av tavernaene med ekte kretisk mat og sjekke utvalget av lokale varer i de små butikkene. Hotellene er som regel mindre og familiedrevne.

Populære hoteller – Bali (Kreta)

Fakta om Bali (Kreta)

Valuta

Euro

Transport t/r hotell

Fra flyplassen i Heraklion til Bali er det ca. 40 minutter med buss. Bussturen er som regel uten våre reiseledere.

Strender

Fire fine og barnevennlige strender med finkornet, myk sand. De ligger i hver sin bukt. Livadi er den lengste, med diverse vannsporter. Varkotopos er langgrunn og passer for de aller minste barna. Limani ligger nærmest havna med barer og restauranter. Karavostasis er den minste stranden og det føles alltid som at den er full av folk. Solsenger og parasoll på samtlige strender, mot avgift.

Mer fakta

Været

jan 14°c
feb 14°c
mar 15°c
apr 17°c
mai 21°c
jun 25°c
jul 27°c
aug 27°c
sep 25°c
okt 22°c
nov 19°c
des 16°c