Familierom deluxe

Familierom deluxe med balkong eller terrasse. Familierommene består av to soverom, en dobbeltseng i det ene og to enkeltsenger i det andre. Rommene deles med en skyvedør. Mulig med ekstraseng i sovesofa eller i køyeseng. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Kjøleskap med vannflaske, etterfylles hver dag. Vannkoker samt kaffe og te. Mikrobølgeovn. Kaffemaskin, kapsler inkludert og etterfylles hver dag. Vin og frukt ved ankomst. TV i hvert rom. Badekåper og tøfler. Bassenghåndklær på rommet. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 36 kvm
Antall personer: 2-5, hvorav 2 barn

Familierom superior med eget basseng

Familierom superior med eget basseng på uteplassen. Stoler og bord samt solsenger på uteplassen. Familierommene består av to soverom, en dobbeltseng i det ene og to enkeltsenger i det andre. Rommene deles med en skyvedør. Mulig med ekstraseng i sovesofa eller i køyeseng. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Kjøleskap med vannflaske, etterfylles hver dag. Vannkoker samt kaffe og te. Mikrobølgeovn. Kaffemaskin, kapsler inkludert og etterfylles hver dag. Vin og frukt ved ankomst. TV i hvert rom. Badekåper og tøfler. Bassenghåndklær på rommet. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 36 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn

Familirrom superior

Familierom superior med balkong eller terrasse, noen med bassengutsikt. Familierommene består av to soverom, en dobbeltseng i det ene og to enkeltsenger i det andre. Rommene deles med en skyvedør. Mulig med ekstraseng i sovesofa eller i køyeseng. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Kjøleskap med vannflaske, etterfylles hver dag. Vannkoker samt kaffe og te. Mikrobølgeovn. Kaffemaskin, kapsler inkludert og etterfylles hver dag. Vin og frukt ved ankomst. TV i hvert rom. Badekåper og tøfler. Bassenghåndklær på rommet. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 36 kvm
Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn

Juniorsuite med eget basseng

Juniorsuite med eget basseng på uteplassen. På uteplassen er det lenestoler, bord og en loungeseng. En dobbeltseng. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Kjøleskap med to vannflasker, etterfylles hver dag. Vannkoker samt kaffe og te. Mikrobølgeovn. Kaffemaskin, kapsler inkludert og etterfylles hver dag. Vin og frukt samt fire brus ved ankomst. TV i hvert rom. Badekåper og tøfler. Bassenghåndklær på rommet. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 37 kvm
Antall personer: 2-3, hvorav 1 barn

Suite

Suite med balkong og havutsikt. Et soverom med en dobbeltseng. Mulig med ekstraseng i sovesofa i stuedel. Skyvedør mellom de to delene. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Kjøleskap med to vannflasker, etterfylles hver dag. Vannkoker samt kaffe og te. Mikrobølgeovn. Kaffemaskin, kapsler inkludert og etterfylles hver dag. Vin og frukt samt fire brus ved ankomst. TV i hvert rom. Badekåper og tøfler. Bassenghåndklær på rommet. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 36 kvm
Antall personer: 2-3

Suite med eget basseng

Suite med eget basseng på uteplassen. På uteplassen er det lenestoler, bord og solsenger. Et soverom med en dobbeltseng. Mulig med ekstraseng i sovesofa i stuedel. Skyvedør mellom de to delene. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Kjøleskap med 2 vannflasker, etterfylles hver dag. Vannkoker samt kaffe og te. Mikrobølgeovn. Kaffemaskin, kapsler inkludert og etterfylles hver dag. Vin og frukt samt fire brus ved ankomst. TV i hvert rom. Badekåper og tøfler. Bassenghåndklær på rommet. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 2-3

Superiorrom

Superiorrom med balkong og begrenset havutsikt. En dobbeltseng. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Kjøleskap med vannflaske, etterfylles hver dag. Vannkoker samt kaffe og te. Mikrobølgeovn. Kaffemaskin, kapsler inkludert og etterfylles hver dag. Vin og frukt ved ankomst. TV i hvert rom. Badekåper og tøfler. Bassenghåndklær på rommet. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 32 kvm
Antall personer: 2-3, hvorav 1 barn

Superiorrom med eget basseng

Superiorrom eget basseng på uteplassen. Lenestoler, bord og solsenger på uteplassen. En dobbeltseng. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Kjøleskap med vannflaske, etterfylles hver dag. Vannkoker samt kaffe og te. Mikrobølgeovn. Kaffemaskin, kapsler inkludert og etterfylles hver dag. Vin og frukt ved ankomst. TV i hvert rom. Badekåper og tøfler. Bassenghåndklær på rommet. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 32 kvm
Antall personer: 2-3, hvorav 1 barn