Lyttos Mare Exclusive Beach Resort

Lyttos Mare Exclusive Beach Resort er et vannparadis for hele familien. Her venter en lang og fin sandstrand, flere herlige basseng, barnebasseng, innendørsbasseng og du kan velge mellom flere typer av rom med en eget basseng. Hotellet ligger like ved stranda like utenfor Analipsi på Kreta og frister med et stort All Inclusive-program for alle ganer og et paradis for tennis- og padelelskere med til sammen 25 baner!


Rom/leiligheter

Familierom deluxe for 2-5 personer, hvorav 2 barn. Familierom superior for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Familierom superior med eget basseng for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Juniorsuite med eget basseng for 2-3 personer, hvorav 1 barn. Superiorrom for 2-3 personer, hvorav 1 barn. Superiorrom med eget basseng for 2-3 personer, hvorav 1 barn. Suite for 2-3 personer. Suite med eget basseng for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

God mat, hyggelige ansatte, fine basseng og strandområder, god underholdning og barnevennlig. Fint spa. Rent og pent.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Lyttos Mare Exclusive Beach Resort er et stort og luksuriøst hotell like ved stranda. Det store bassengområdet har et hav av basseng og dagene kan fylles med sport, aktiviteter og god mat.

Hotellet har fem basseng med saltvann, der ett er et separat barnebasseng. Solsenger og parasoller inkludert ved bassengene og på stranda. Basseng- og strandhåndklær inkludert.

I hotellets to bufférestauranter kan du spise frokost, lunsj og middag. I hovedrestauranten serveres buffé med ulike temaer og det er en separat buffé for barn. Tavernaen Thymari serverer retter fra det greske kjøkkenet men også internasjonale retter. I snackrestauranten Street Food serveres mat på dagtid. Hotellet har to à la carte-restauranter, Wok & Sticks med retter fra flere asiatiske kjøkken og Argentinian Steak House. Bordreservasjon kreves i à la carte-restaurantene. Et besøk per uke og restaurant inkludert. Vil du spise der flere ganger gir de 50 % rabatt på maten (ikke drikke). Pent antrekk, langbukser for menn til middag i alle restauranter. Hotellet har tre barer, hvorav en poolbar.

Hotellet har hele 21 tennisbaner og fire baner for padel med utstyr og leksjoner, alt mot avgift. Fotballbaner, basketballbane, en golfbane med tre hull, bueskyting, sandvolleyball og bordtennis. Treningsrom og et innendørsbasseng der barn og ungdommer under 16 år kan bade til faste tider. Innendørsbassenget er oppvarmet i april og til den 15. mai og under oktober. Et stort spa i to etasjer med badstue og dampbadstue, hamam og massasje samt skjønnhetsbehandlinger, alt mot avgift. Barneklubb i hotellets regi for barn 4–8 år med engelsktalende personale. I høysesong er det også barn og ungdomsklubb fra 9 til 17 år. Spillrom. Daglige aktiviteter omkring på hotellet samt kveldsunderholdning med show tre kvelder i uke. Vannsporter mot avgift (ikke i hotellets regi).

Wifi inkludert over hele hotellet. Vaskeriservice mot avgift. Strykejern kan lånes. Parkering. Minimarked og suvenirbutikk. Bagasjerom. Minibank. En kilometer til sentrum av Analipsis, fem kilometer til Hersonissos og 20 kilometer til Heraklion.

Stranda nedenfor hotellet består av sand og har steiner i vannkanten. Avstanden til stranda varierer fra 10 meter til 150 meter avhengig av hvor på hotellet du bor.

Måltider

Inkludert:

 • All inclusive.

All Inclusive

 • Lettere frokost i hovedrestauranten kl. 5.30-7.30.
 • Frokostbuffé i hovedrestauranten kl. 7.30-10.30.
 • Frokost i tavernaen Thymari kl. 8.00-11.00.
 • Lunsjbuffé i hovedrestauranten kl. 12.30-14.30.
 • Lunsjbuffé i tavernaen Thymari kl. 13.00-15.00.
 • Middagsbuffé i hovedrestauranten kl. 18.30-21.30.
 • Middagsbuffé i tavernaen Thymari kl. 18.30-21.30.
 • Snacks i restauranten Street Food kl. 11.00-18.00.
 • Middag en gang per uke i à la carte-restauranten Wok & Chopsticks kl. 19.00-24.00. Bordreservasjon.
 • Middag en gang per uke i à la carte-restauranten Argentinian Steak House. Bordreservasjon.
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker i en av hotellets barer kl. 9.30-24.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 11.00 avreisedagen.

Hotell for barnefamilier

 • Høy kundetilfredshet
 • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
 • Barnebasseng eller barneseksjon
 • Barneseng skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
 • Wifi i fellesområdene

Alle hotell – Anissaras

Lyttos Beach

Lyttos Beach har den beste beliggenheten ved den lange sandstranda i Analipsi, nord-øst på Kreta. Her kan hele familien se frem til aktive dager med barneklubb og tennis, men selvsagt også late dager i en solseng ved ett av ved bassengene eller på den fine sandstranda. Hotellet har bra sportsfasiliteter i verdensklasse med blant annet et velutstyrt treningsstudio, olympisk basseng, 25 meter basseng, sykling samt padel- og tennisbaner.

Galazio Beach Resort

Galazio Beach Resort er et pent og stilrent hotell som ligger ovenfor stranda i Analipsi. Start dagen med en morgenpromenade og et bad i havet, og etter frokost venter solsenga ved bassenget for nok en deilig feriedag på Kreta. Bo ekstra godt i et deluxerom med utgang til bassenget.