Almyrida Village

Almyrida Village lokker med spektakulær utsikt mot havet der det ligger på en høyde omgitt av olivenlunder, like utenfor sentrum av Almyrida. Her er det et stort basseng og åpent terreng for både avkobling og lek.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Enkeltrom for 1 person. Trippelrom for 2-3 personer, hvorav 1 barn. Superiorrom for 2-3 personer. Familierom for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Bassenget
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 500 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Almyrida Village ligger alt til rette for en herlig ferie. Hotellet har et stort basseng med barneseksjon, omgitt av solsenger og parasoller. Poolbar som serverer drikke og på stranda, som du går til på 10-12 minutter, er det solsenger og parasoller mot avgift.

Hotellet har en restaurant som disker opp med buffé til frokost, lunsj og middag. Det serveres en miks av tradisjonelle greske retter og retter med inspirasjon fra Skandinavia.

Wifi inkludert på hele hotellet (oppkobling og hastighet varierer). To tennisbaner til gjestenes disposisjon, utstyr mot avgift. Barneklubb for barn 4-12 år i hotellets regi med engelsktalende personale.

Hotellet består av flere toetasjes bygninger utspredt i hotellets hage. Trapper og nivåforskjeller inne på hotellområdet. Lokaltrafikk.

Cirka 500 meter til sentrum og stranda i Almyrida. Til nabobyen Kalives er det cirka 5 kilometer. Lokalbussen, som du kan ta helt til Chania by (cirka 20 kilometer østover) passerer cirka 500 meter fra hotellet.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
  • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

  • Frokostbuffé kl. 7.30-10.00.
  • Lunsjbuffé kl. 13.00-15.00.
  • Middagsbuffé kl. 19.00-21.00.
  • Snacks i poolbaren kl. 11.30-14.30.
  • Iskrem i poolbaren kl. 11.00-18.00.
  • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker kl. 10.30-22.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

Trapper og nivåforskjeller inne på hotellområdet.

Alle hoteller – Almyrida & Kalives

Almyrida Resort

Almyrida Resort består egentlig av tre hoteller – der du kan benytte alle fasiliteter uansett hvor du bor. Du kan velge fritt blant fire basseng, om du vil trene i treningsrommet, bowle eller gå på spa. Gode fasiliteter og beliggenheten i kombinasjon med et personale som gjør det de kan for at ferien din skal bli vellykket gjør at Almyrida Resort er et selvsagt medlem av våre Apollo Mondo Local-hotell.

Kalives Beach

Kalives Beach ligger i strandkanten i Kalives og har beholdt en ekte, gresk sjarm. Velg mellom bassengbad eller hotellstranda. Hotellet er fint utsmykket i ekte gresk stil og ved ett av bassengene står en mølle. Lekeplass og minidisko for barna.

Kiani Beach Resort

Den langgrunne stranda, barnebasseng, ei sjørøverskute for lek og moro samt All Inclusive gjør Kiani Beach Resort til et ypperlig feriehotell for barnefamilier. Det fine bassengområdet byr på panoramautsikt over havet og like ved ligger den populære lekeplassen.

Thamirakis Studios

Thamirakis Studios er et enkelt leilighetshotell som ligger på stranda i Kalives. Hotellet har ikke fasiliteter så det er et godt valg for deg som vil ordne det meste selv i ferien og bare nyte roen, havet og stranda. Det er gangavstand til byens supermarked, grønnsakhandler og tavernaer og kaféer.