9 Muses

  • • Sentral beliggenhet
  • • Toromsleiligheter med havutsikt

Fra 9 Muses er det kort vei til stranda og og sentrum i den sjarmerende småbyen Agios Nikolaos. Alle hotellets toromsleiligheter har nydelig utsikt over havet.


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Renhold og beliggenhet
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 250 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

9 Muses er et lite leilighetshotell med personlig atmosfære som ligger like ved havet i Agios Nikolaos. På hotellet er det en koselig bar. Lokaltrafikk utenfor hotellet og en vei må krysses for å komme til stranda, som ligger cirka 5 minutters gange fra hotellet.

Hotellet ligger nært Agios Nikolaos sentrum som også er fiskerhavna. Stedet har i ulike perioder blitt kalt Kretas hjerte og er i dag et av de mer hippe stedene på Kreta med sine livlige tavernaer og koselige barer. Stranda Ammoudi Beach ligger cirka 15 minutters gange fra hotellet og til Almyros Beach går du på en halvtime.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

  • Frokost.

Verdt å vite

Vei må krysses for å komme til stranda.

Alle hoteller – Agios Nikolaos

Candia Park Village

Candia Park Village ligger i rolige omgivelser rett utenfor Agios Nikolaos på Kreta og har en fabelaktig utsikt over omgivelsene. Hotellet er bygd som en liten landsby der leilighetene ligger i mindre bygninger i skråningen ned mot havet. Her er det ett bassengområde og to strender. Aktivitetstilbud og fasiliteter for voksne og barn i alle aldre gjør dette til et familieparadis.

Lato

Lato kan by på en strålende utsikt over havet og ligger like utenfor Agios Nikolaos på Kreta. Fra hotellet tar det cirka 25 minutter å gå inn til byen og det siste stykke er vel verdt på grunn av utsikten. Takterrassen på hotellet har også fin utsikt over Mirabellobukta og man kan skimte kveldslyset fra Agios Nikolaos.

Minos Palace Hotel & Suites

Aldersgrense på hotellet: 18 år På en halvøy, rett utenfor byen Agios Nikolaos på Kreta ligger Minos Palace Hotel & Suites. Hotellet er fint designet og hotellets mantra er helse og velvære i kombinasjon med nyttig og heleriktig mat basert på lokale råvarer. Foruten et luksuriøst evighetsbasseng har hotellet en egen sandstrand