Agii Apostoli – perfekt for barnefamilien

Agii Apostoli

  • • Familievennlig og fredelig
  • • Kort vei til Chania

Apollo service

Her jobber Apollos dyktige reiseledere, som alltid er tilgjengelige for å gi deg informasjon, tips, og evt. hjelp ved behov. Du møter reiselederne på flyplassen og de kan nås døgnet rundt på servicetelefonen. Du kan også besøke de på kontoret.

Agii Apostoli er perfekt for barnefamilier! Barn elsker Agii Apostoli, og det er ikke vanskelig å forstå at foreldrene gjør det samme. Det rolige tempoet og vakre badebukter med langgrunne sandstrender innbyr til mange herlige familiestunder.

Populære hoteller – Agii Apostoli

Bassengområdet

Triton

Fra 3 260 NOK
Bassengområdet

Okeanis Golden Resort

Fra 3 335 NOK

Anais Holiday

Fra 3 458 NOK
Bassengområdet

Stellina Village Resort

Fra 3 399 NOK

Fakta om Agii Apostoli

Mat og drikke

En middag med gresk salat og moussaka på taverna koster ca. 120 kroner pr. person. En øl koster ca. 30-40 kroner.

Transport t/r hotell

Fra Chanias flyplass til Agii Apostoli ca. 40 min. Reisetiden varierer dog avhengig av rute, antall hotellstopp og trafikken i området. Transporten foregår vanligvis uten reiseledere fra Apollo.

Strender

Chanias beste strender ligger vest for byen og er flere kilometer lange og barnevennlige. Nærmeste stranden til Chania by er Nea Hora som ligger ca. 2 km unna. I Agii Apostoli/Chryssi Akti ligger det noen svært fine, barnevennlige sandstrender. Ved kraftig vind kan det forekomme sterke undervannsstrømmer langs hele kyststrekningen.

Strandområdene på Kreta eies av kommunen og plassen leies deretter av hotellene. Derfor tilkommer det en ekstra kostnad for solsenger og parasoller.

Mer fakta

Været

jan 14°c
feb 14°c
mar 15°c
apr 17°c
mai 21°c
jun 25°c
jul 27°c
aug 27°c
sep 25°c
okt 22°c
nov 19°c
des 16°c
8,7 av 10 Agii Apostoli
Våre gjesters vurdering, Basert på 1337 vurderinger