Rom/leiligheter

Ettromsleilighet

Moderne ettromsleiligheter med kombinert sove- og oppholdsrom med minikjøkken. Ekstraoppredning på sovesofa. Kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn og bra kjøkkenutstyr. Kaffetrakter, brødrister og vannkoker. TV. Gratis luftkondisjonering, WiFi og safe med plass til laptop. Badekar/dusj og wc. Balkong, terrasse, markbalkong eller markterrasse. Noen av uteplassene til leilighetene i øverste etasje er felles. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 26-34 m²
Antall personer: 1-2 / 1-3

Toromsleilighet

Smakfulle leiligheter med ett soverom, og oppholdsrom med minikjøkken og ekstraoppredning på sovesofa. Kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn og bra kjøkkenutstyr. Kaffetrakter, brødrister og vannkoker. TV. Gratis luftkondisjonering, WiFi, safe med plass til laptop. Badekar/dusj og wc. Balkong, terrasse, markbalkong eller markterrasse. Noen av uteplassene til leilighetene i øverste etasje er felles. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 35-36 m²
Antall personer: 1-3 / 1-4

Toromsleilighet i etasje

Moderne leiligheter med ett soverom oppe og oppholdsrom med minikjøkken nede. Kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn og bra kjøkkenutstyr. Kaffetrakter, brødrister og vannkoker. Ekstraoppredning på sovesofa. TV. Gratis luftkondisjonering, WiFi og safe med plass til laptop. Badekar/dusj og wc (et bad i hver etasje). Balkong. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 42-51 m²
Antall personer: 1-3