Anais Holiday

apollo mondo local

Anais Holiday

  • • Nær den fine sandstranda
  • • God mat og god service
  • • Smakfullt hotell

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Det innbydende Anais Holiday ligger fint ved stranda i Agii Apostoli og byr på topp service. På hotellet er det en populær snackbar. Gode tilbakemeldinger, fine fasiliteter og lokalt preg gjør dette til et medlem av Apollo Mondo Local–familien.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer/1-3 personer. Toromsleiligheter for 1-3 personer/1-4 personer. Toromsleiligheter i etasje for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Personalet. Ryddig .
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 200 m
Til sentrum: 3,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Smakfulle Anais Holiday i Agii Apostoli har et fint bassengområde gratis solsenger, parasoller og badehåndklær. Det er barneseksjon som er 75 centimeter dypt i bassenget.

Mat og drikke Hotellet har en snackbar som serverer enkle måltider. Det er også en populær bar som er møtested for hotellets gjester.

Trening og velvære
Det er et gratis lite treningsrom for gjester over 16 år.

Øvrig om hotellet
Gratis wifi på hele hotellområdet. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Vaskeriservice mot avgift. Nivåforskjeller inne på hotellområdet. Lokaltrafikken kan oppleves som forstyrrende i noen leiligheter.

Oppdag omgivelsene
Det er gode bussforbindelser til Chania by, som ligger cirka 3,5 kilometer fra hotellet.

Les mer om Apollo Mondo Local.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Apollo Mondo Local
  • Gode tilbakemeldinger
  • Fin beliggenhet
  • Gode fasiliteter
  • Wifi inkludert

Alle hoteller – Agii Apostoli

Triton (Agii Apostoli)

Triton i Agii Apostoli på Kreta har en flott beliggenhet ved Golden Beach. Stranda er barnevennlig og hotellets bassengområdet er stort og innbydende. Tritons leiligheter er romslige og i treromsleilighetene kan det være opp til seks personer. Høy kundetilfredshet, bra fasiliteter og lokal touch gjør at Triton er valgt ut til å være ett av våre Apollo Mondo Local-hoteller.

Nontas

Nontas er et moderne leilighetshotell som ligger midt i Agii Apostoli. Gangavstand til strendene – Agii Apostolistranda, Glaros Beach, Chrissi Akti Beach og Kalamaki Beach. Hyggelig bassengområde med poolbar.

Stellina Village Resort

Velkommen til Stellina Village Resort i Agii Apostoli og Apollo Mondo Local-hotell med lokalt preg og mange fornøyde gjester. Resortet består av tre områder der du har tilgang til alle bassengene og fasilitetene i alle områdene. Hotellet ligger ved den langgrunne stranda Chryssi Akti og en kort busstur fra Chania by.

Kiwi

Mellom pinjetrærne i nærheten av Agii Apostolis fineste badeviker ligger leilighetshotellet Kiwi på Kreta. Her har de et herlig bassengområde, nærhet til stranda og flere restauranter i gangavstand. I de hyggelige leilighetene finner du alt du trenger for å kokkelere selv i ferien, og i byens bakeri kan du kjøpe fersk brød til frokosten.

Okeanis Golden Resort

Okeanis Golden Resort er et populært hotell som ligger midt i det sentrale Agii Apostoli med gangavstand til den fine sandstranda. Her bor du i lyse og pene leiligheter der noe har eget basseng. Chania by med restauranter og fornøyelsesliv ligger cirka et kvarter unna med lokalbussen.

Anais Collection Hotels & Suites

På Anais Collection Hotels & Suites i hjertet av Agii Apostoli finner du en rolig oase med en varm atmosfære. Den kretiske gjestfriheten gjør seg gjeldende her og i kombinasjon med de moderne fasilitetene borger det for en herlig ferie.

Okeanis II

Aldersgrense på hotellet: 12 år Okeanis II er et hyggelig hotell som ligger sentralt i Agii Apostoli på Kreta og du bor i gangavstand til sandstranda og det er også et koselig bassengområde for de som foretrekker å bli på hotellet. De moderne dobbeltrommene er perfekte for en pause fra sol og bad.