Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,3 av 10 Basert på 11 vurderinger
Total vurdering
 
8,3 / 10
Rengjøring
 
8,3 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,1 / 10
Mat og drikke
 
8,1 / 10
Rom / leilighet
 
7,6 / 10
Service
 
8,2 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
Kattene.
-

Bekreftet gjest: 2022-10-01


5 av 10

+
Stille og rolig, hyggelig betjening
-
Det var veldig mange katter på området og de var også i restauranten

Bekreftet gjest: 2022-09-24


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

57% anbefaler hotellet

214 vurderinger
Utmerket
 
76
Veldig bra
 
84
Bra
 
30
Mindre bra
 
15
Dårlig
 
9

Fem siste vurderinger

20.07.2022

av ninaGeithus Geithus, Norge

Hyggelig hotell med fin beliggenhet

Hotellet ligger litt opp fra stranda. Fra de nederste etasjene er det kun noen minutter å gå til hovedveien og heis opp til resepsjonsområdet. Deretter noen trapper opp til svømme Assange, frokostrestaurant og bar. Flott strand på nedsiden av hotellet. Store fine rom, med gratis aircondition og Internett. Hyggelig og hjelpsom betjening, problemer fikses fort.

 
15.07.2022

av Torsorby

Ok hotell med fin utsikt

Vi var der i juli og var litt skeptisk med alle bakker og trapper. Det løste seg greit og var ikje noe problem. Ok rom men lytt mellom rommene. Vi had havutsikt og den var veldig bra. Fint bassengområde for litt eldre barn og voksne. Vi hadde buffetmiddag en dag, en gresk aften med bbq. Den var svært skuffende og ikke vært prisen i det hele tatt. Anbefaller ikke middag på hotellet når det er mange flotte spisesteder i sentrum. Hyggelig personalet trekker opp.

 
13.06.2022

av StigGN

Skeptisk til å begynne med, men det forandret seg

Vi kom til hotellet 2 juni og det første vi så var bakker. Bakker og trapper overallt. Jeg skal være helt ærlig å si at jeg var litt negativ da. Men når vi fikk rommet forandret det seg. Rommet var så nære hovedgaten gjennom Agia Marina som mulig. Hotellet virker ikke så veldig nytt, men det var rent og pent. Vonde og harde senger. Bortsett fra et par bagateller så var alt som det skulle være. Aircondition var med i prisen (veldig bra!). Vi hadde også med frokostbuffe, noe jeg tenker var smart. God mat og en god del å velge mellom. Meget hyggelig personale på hele hotellet. Vi likte rengjøringsdamene godt. Både flinke og raske. Bassengområdet er helt supert! Ledige solsenger hver dag og selve bassenget er fint. Jeg skulle ønske det var litt muligheter for skygge i en liten del av bassenget, og at parasollene var hele istedenfor netting.. jeg ble veldig solbrent etter å ha ligget under parasollen en stund. Dette er også det eneste jeg har å klage på. Ingen kakkerlakker som man finner på noen andre hoteller, men noe veps/bier (ikke aggressive) i busker. Heller ingen maur som er veldig vanlig. Supert! Hit kan jeg definitivt komme tilbake for å kose meg mer.

 
16.08.2019

av vak77 Stavanger, Norge

Ikke fornøyd

Theo hotel var helt ok men ikke mer. Veldig lite variert mat både til frokost og kvelds . Utrolig dårlig merket mtp mat allergi. Bytte av håndduk 2X uka er for lite. Mye bråk fra nabo hotell . Bra basseng område. Internett var veldig dårlig og virket ikke på rommene . Kommer ikke igjen . Skulle hatt to stjerner , ikke fire

 
30.07.2019

av 270terjed Hamar, Norge

Renslig og ryddig familiekomplekst. Passer også for bare voksne.

Et rent og ryddig leilighetskompleks. Helt ordinær frokost,- ikke overdådig. Buffe eller middagsmeny. Helt grei mat. Daglig rengjøring av uteområde og bassenger. Kort vei til bassengbaren. :-) Stille område. Flott utsikt fra "spisesalene". Bratt opp fra hovedveien. Kort vei til holdeplass buss. Hvert 25 min buss til Chania. 9 km å gå til sentrum - Platanias. Kan også ta buss.