Theo (Agia Marina)

Velkommen til Theo, et hotell hvor du kan velge mellom å bo i dobbeltrom eller leilighet der du kan lage enkle måltider selv. Her er det et populært bassengområde med basseng, separat barnebasseng og en poolbar for deg som liker å holde deg på hotellet. Det er gangavstand til den fine stranda i Agia Marina.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Ettromsleiligheter for 1-3 personer. Toromsleiligheter for 1-4 personer. Toromsleiligheter i etasje for 1-4 personer. Treromsleiligheter for 3-6 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Kattene.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 150 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Høyt over stranda i Agia Marina ligger hyggelige Theo. Her er det et fint bassengområde med et basseng, et separat barnebasseng samt solsenger og parasoller til låns. Til stranda i Agia Marina går du på noen minutter og der er det solsenger og parasoller mot avgift.

Hotellets restaurant disker opp med buffé til frokost og middag, men lunsjen velger du fra en à la carte-meny. I poolbaren er det drikke og enkle retter på dagtid. Det er også en bar i lobbyen.

Wifi inkludert på hele hotellet. Treningsrom og mulighet til å leie sykkel. Det både bordtennis og biljard mot avgift fer en liten match med reisefølget. Lekeplass for de minste. Noen kvelder er det underholdning med levende musikk eller DJ. I blant er underholdningen for barn med magishow eller klovner. Lokaltrafikk.

Måltider

Inkludert:

  • Frokost.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé, drikke til middagen ikke inkludert).

Alle hoteller – Agia Marina

Iolida Star

På Iolida Star i Agia Marina får du personlig service og hotellet ligge i rolige omgivelser ved havet. I bassengområdet er det godt med solsenger og i bassenget er det barneseksjon. Stranda ligger bare et steinkast fra hotellet!

Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels

Aldersgrense på hotellet: 16 år Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels er et mindre Apollo Mondo Duo-hotell som ligger ved sandstranda i Agia Marina. Servicen er utmerket og atmosfæren fredelig.

Santa Marina Beach Giannoulis Hotels

Familiehotellet Santa Marina Beach Giannoulis Hotels i Agia Marina er et velkjent hotell som ligger fint til ved stranda i Agia Marina, og har et herlig bassengområde med barnebasseng, lekeplass, barneklubb, solsenger og parasoller. Aktiviteter og underholdning for voksne. Her er det familiær stemning og lokal touch.

Atrion

Atrion på Kreta er et populært hotell som ligger sentralt og i kort gangavstand fra stranda. I den herlige palmehagen er det et stort bassengområde med et stort basseng med barneseksjon. Hotellet har leiligheter i ulike størrelser med plass til sju voksne. Reiser du med barn er det en lekeplass og store områder for lek og spill.

Ninemia Beach

På populære Ninemia Beach venter et fint bassengområde omkranset av vakre og fargerike blomster. Du bor så å si i strandkanten, et steinkast fra spisesteder og butikker i Agia Marina.

Margarita Beach Resort G D's Hotels

Margarita Beach Resort G D's Hotels er et populært leilighetshotell ved stranda i Agia Marina. Her nyter du late dager ved bassenget, god mat og kalde drinker fra hotellets restaurant og bar.

Kambos Village G D's Hotels

På Kambos Village G D's Hotels venter tre bassenger i den frodige hagen og gangavstand til den barnevennlige stranda i Agia Marina. Vil du ha avveksling i slaraffenlivet, så er du på hovedgata i Agia Marina med restauranter og butikker på noen minutter. Tar du en litt lenger spasertur er du straks i Platanias.

Ilianthos Village

Ilianthos Village har en fantastisk beliggenhet like ved stranda i Agia Marina på Kreta. Her kan du velge å tilbringe dagen på sandstranda nedenfor hotellet eller i bassengområdet med utsikt over havet.