Iolida Star

Iolida Star

 • • Kort vei til stranda og sentrum
 • • Fint bassengområde

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Bronze basert på våre egne kunders vurderinger.

Iolida Star ligger i et rolig område av Agia Marina nært havet. I bassengområdet er det godt med solsenger og i bassenget er det barneseksjon. Stranda ligger bare et steinkast fra hotellet!


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-3 personer. Toromsleiligheter for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Alt var så gullende rent overalt. Betjeningen var smilende og hjelpsom,og har aldri før møtt en s...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 100 m
Til sentrum: 2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Iolida Star er et pent hotell som ligger fint ved stranda. Hotellet har et hyggelig bassengområde med barneseksjon i bassenget. Solsenger og parasoller inkludert. Badehåndklær mot avgift. Pool-/strandbar. Det er solsenger og parasoller mot avgift på stranda. Som gjest her kan du benytte fasilitetene på søsterhotellet Iolida Beach, som du når via en gangbro over gata. Separat barnebasseng og lekeplass på Iolida Beach.

Hotellet har en bufférestaurant og en à la carte-restaurant (omfattes ikke av All Inclusive) som er åpen fra 11.00 til 22.00. Hotellets gjester kan også benytte restauranten på søsterhotellet. Aktiviteter og underholdning noen ganger i uka.

Wifi inkludert i fellesområdene. Lite treningsrom med noen få apparater. Utendørsmassasje mot avgift. Cirka 500 meter til Kato Stalos. Sterk gjennomgangstrafikk.

Måltider

Inkludert:

 • All Inclusive.

All Inclusive

 • Frokostbuffé kl. 7.30-10.30 (serveres på Iolida Star).
 • Kaffe, te og kaker kl. 7.30-23.00 (serveres både på Iolida Beach og Iolida Star).
 • Lunsjbuffé kl. 12.30-14.30 (serveres på Iolida Beach).
 • Iskrem kl. 14.00-17.00 (serveres både på Iolida Beach og Iolida Star).
 • Snacks kl. 15.00-18.00 (serveres på Iolida Beach).
 • Middagsbuffé kl. 18.30-21.00 (serveres på Iolida Star).
 • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker kl. 10.300-23.00 (serveres både på Iolida Beach og Iolida Star).

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive (på Iolida Beach) gjelder fra kl. 13.00 ankomstdagen til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

 • Innsjekkingen gjøres på Iolida Beach, bagasjen transporteres og det er cirka 100 meter å gå bort til Iolida Star.
 • Nivåforskjeller og trapper på hotellområdet. Trapper for å komme til gangbroa som forbinder de to hotellene Iolida Beach og Iolida Star.
 • Heisen på Iolida Star går ikke til alle rommene.

Alle hoteller – Agia Marina

Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels

Aldersgrense på hotellet: 16 år Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels er et mindre Apollo Mondo Duo-hotell som ligger ved sandstranda i Agia Marina. Servicen er utmerket og atmosfæren fredelig.

Santa Marina Beach Giannoulis Hotels

Familiehotellet Santa Marina Beach Giannoulis Hotels i Agia Marina er et velkjent hotell som ligger fint til ved stranda i Agia Marina, og har et herlig bassengområde med barnebasseng, lekeplass, barneklubb, solsenger og parasoller. Aktiviteter og underholdning for voksne. Her er det familiær stemning og lokal touch.

Atrion

Atrion på Kreta er et populært hotell som ligger sentralt og i kort gangavstand fra stranda. I den herlige palmehagen er det et stort bassengområde med et stort basseng med barneseksjon. Hotellet har leiligheter i ulike størrelser med plass til sju voksne. Reiser du med barn er det en lekeplass og store områder for lek og spill.

Ninemia Beach

På populære Ninemia Beach venter et fint bassengområde omkranset av vakre og fargerike blomster. Du bor så å si i strandkanten, et steinkast fra spisesteder og butikker i Agia Marina.

Margarita Beach Resort G D's Hotels

Margarita Beach Resort G D's Hotels er et populært leilighetshotell ved stranda i Agia Marina. Her nyter du late dager ved bassenget, god mat og kalde drinker fra hotellets restaurant og bar.

Kambos Village G D's Hotels

På Kambos Village G D's Hotels venter tre bassenger i den frodige hagen og gangavstand til den barnevennlige stranda i Agia Marina. Vil du ha avveksling i slaraffenlivet, så er du på hovedgata i Agia Marina med restauranter og butikker på noen minutter. Tar du en litt lenger spasertur er du straks i Platanias.

Ilianthos Village

Ilianthos Village har en fantastisk beliggenhet like ved stranda i Agia Marina på Kreta. Her kan du velge å tilbringe dagen på sandstranda nedenfor hotellet eller i bassengområdet med utsikt over havet. Bo godt i leiligheter med plass til 6 personer.

Theo (Agia Marina)

Velkommen til Theo, et hotell hvor du kan velge mellom å bo i dobbeltrom eller leilighet der du kan lage enkle måltider selv. Her er det et populært bassengområde med basseng, separat barnebasseng og en poolbar for deg som liker å holde deg på hotellet. Det er gangavstand til den fine stranda i Agia Marina.