Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
6,9 av 10 Basert på 16 vurderinger
Total vurdering
 
6,9 / 10
Rengjøring
 
6,2 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
6,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
6,3 / 10
Fasiliteter
 
6,6 / 10
Mat og drikke
 
5,4 / 10
Rom / leilighet
 
6,9 / 10
Service
 
5,6 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
Flott beliggenhet, trivelig personale og fine hotellrom.
-
WiFi fungerte ikke.

Bekreftet gjest: 2021-07-25


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

86% anbefaler hotellet

77 vurderinger
Utmerket
 
35
Veldig bra
 
27
Bra
 
13
Mindre bra
 
1
Dårlig
 
0

Fem siste vurderinger

12.08.2019

Innlegg av Sljaco

Akoition hotell

Flott lite hotell like ved stranden. Flott men lite bassengområde, kunne gjerne ha vært flere solsenger istedet for "kafebord". Ikke barnebasseng men det gikk helt greit med småbarn siden området var oversiktlig. Rent og ryddig både inne og ute. Gode senger med dyner hvis behov. Fin utsikt over havet på ene siden. Her var det skygge på formiddagen Litt trafikkstøy og mye sol for leilighetene som var mot veien Hotellet har solsenger på stranden, disse koster 5 euro for 2 senger og parasoll. Siden det ikke var tillatt å nyte medbrakt mat og drikke burde dette være gratis. Hadde et flott opphold og kommer gjerne tilbake

 
30.07.2019

Innlegg av Kretaturist

2 roms leilighet

Lite leilighetshotell med okei standard. Svært rolig, med umiddelbar nærhet til stranda. Enkelt møblert, men gode senger. Rent og pent. Litt gatestøy om en har terasse mot gata, men man blir fort vant til det, og litt koselig å kunne betrakte folkelivet fra terassen om kvelden. Alternativt kan man velge terasse med sjøutsikt.

 
23.07.2019

Innlegg av AndersZorn Stord, Norge

Lunch på stranden

Idag var vi på stranden. Da benyttet vi muligheten for en rask lunch på Restauranten/ apartentos/B&B Akoition. På framsiden av hotellet ligger det en liten bar med noen bord og stoler, samt et lite basseng.her fant vi et bord, bestilte oss Club Sanwich turkey. Det var tre skråskurne skiver med to lag kjøtt, salat, tomat etc. I tillegg kom der med noe pommes frites. Til å drikke bestilte jeg SOT (mexicansk øl - mye likt det mer kjente Corona). Maten var god. Akkurat passe størrelse. Hyggelig personale. Priser etter beliggenhet - dvs litt over gjennomsnittet. Kan anbefales Betalte med MasterCard: NOK 331,63

 
22.06.2019

Innlegg av Anne A Agia Marina, Hellas

Bra hotell!

Vi bodde der i en uke. Rent og pent hotell med hyggelig betjening. Sentralt i Agia Marina. God mat og drikke i Strandbaren, solsenger og et lite basseng og rett nedenom der lå stranden. Anbefales absolutt!

 
26.05.2019

Innlegg av Solfrid S

God service og godt renhold

Vi var godt fornøyd med oppholdet på Akoition. Hyggelig betjening, godt renhold og god mat ved bassengbaren. Anbefaler å bo mot stranda - flott utsikt! Det var også fint å bo sentralt i Agia Marina med nærhet til blandt annet gode restauranter.