Akoition

apollo mondo local

Akoition

  • • Personlig service
  • • Kort vei til stranda
  • • Renovert og pent
Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Akoition er et koselig, lite leilighetshotell som ligger på stranda i det sentrale Agia Marina. Butikker, restauranter og bakerier ligger bare noen minutters gange fra hotellet, og vil du ta turen inn til Platanias eller Chania ligger bussholdeplassen rett ved hotellet. Den lokale touchen i kombinasjon med en drømmebeliggenhet ved stranda gjør hotellet til et selvskrevent medlem i vår familie av Apollo Mondo Local-hotell.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-3 personer. Toromsleiligheter for 1-4 personer

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Det er et hotell jeg har vært på i 14 år. Men dessverre er alt blitt forandret.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 50 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Akoition er et sjarmerende og populært leilighetshotell rett ved stranda i de sentrale delene av Agia Marina. Her bor du i hyggelige leiligheter der du finner alt du trenger for å ordne det meste selv i ferien. Bestill en leilighet med havutsikt for å nyte det glitrende Middelhavet fra balkongen. Akoition ligger sentralt i Agia Marina så du kan enkelt ta turen inn til sentrum der det finnes restauranter, tavernaer og butikker.

Slapp av ved bassenget eller på stranda
Hotellet har et pent lite bassengområde, med gressplen og utsikt over havet. Et mindre antall gratis solsenger og parasoller ved bassenget og mot avgift på stranda. Strand- og bassenghåndklær mot avgift.

Mat og drikke
Vil du bestille noe lett å spise eller drikke er det også en pool-/snackbar. Hotellets á la carte-restaurant er åpen på dagtid og serverer frokost, lunsj og snacks.

Øvrig på hotellet
Gratis wifi i fellesområdene. Døgnåpen resepsjon på nabohotellet Solimar Turquoise, der også innsjekkingen gjøres. Gjennomfartstrafikk som kan oppfattes som forstyrrende i noen leiligheter.

Oppdag omgivelsene
Rett utenfor hotellet ligger det et busstopp for lokalbussene som går til både Chania by og vestover til Platanias og Kolymbari. Gangavstand til Platanias som ligger omtrent 1 kilometer fra hotellet.

Her kan du lese mer om Apollo Mondo Local.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Verdt å vite

Hotellet ligger ved en vei. For å være garantert en leilighet som ikke ligger ut mot veien må man bestille leilighet med havutsikt som tillegg.

Apollo Mondo Local
  • Gode tilbakemeldinger
  • Fin beliggenhet
  • Gode fasiliteter
  • Gratis wifi