Sentido Pearl Beach Kos

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Aldersgrense på hotellet: 16 år

Sentido Pearl Beach Kos er et elegant hotell som ligger like ved den kilometerlange sandstranda Marmari Beach. Atmosfæren her er avslappet og rolig. Bestill et dobbeltrom med delt basseng så blir det litt mer privat og luksuriøst i ferien.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer. Dobbeltrom med delt basseng for 2 personer. Juniorsuiter for 2-3 personer. Kampanjerom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

9 av 10
Basert på 2 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 400 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Elegante Sentido Pearl Beach Kos ligger nord på Kos, ved de vakre sanddynene og Marmaristranda. Hotellet er kun for voksne over 16 år, og atmosfæren er herlig avslappet og rolig.

Ved bassenget er det gratis solsenger og parasoller, og i poolbaren kan du kjøpe noe forfriskende å drikke. Gratis håndkleservice. Et steinkast fra hotellet ligger Marmari Beach mellom sanddyner og trær som gir en naturlig skygge. Den kilometerlange stranda er også perfekt for turer og løping.

I hotellets restaurant er det både bufféretter og retter à la carte. Vil du trene er det treningsrom, aerobics- og fitnesstimer (mot avgift), og på stranda arrangeres vannsport. Biljard mot avgift. For ekstra avkobling kan vi anbefale spaet der det det tilbys en rekke skjønnhets- og spabehandlinger, mot avgift. Gratis WiFi på hele hotellet.

Sentrum i Marmari ligger i gangavstand og her venter sjarmerende greske tavernaer, suvenirbutikker og forretninger. Det er ca. 15 kilometer inn til livlige Kos by der du finner et stort utvalg av restauranter, utesteder og spennende severdigheter. Lokaltrafikk.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon og All Inclusive mot tillegg.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

  • Tidlig frokost (på forespørsel) kl. 6.00-7.30.
  • Frokostbuffé kl. 7.30-10.30.
  • Snacks i baren kl. 10.30-18.30.
  • Lunsjbuffé kl. 12.30-14.30.
  • Middagsbuffé kl. 18.30-21.30.
  • Ubegrenset med forfriskninger øl, vin, samt lokale drinker og sprit kl. 10.00-00.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.