Shopping på Kos

Shopping på Kos

Suvenirer hører ferien til. Kjøp med deg smaken av ferien hjem etter et besøk i markedshallen i Kos by, der du finner alt fra olivenoljer og krydder til søtsaker og raki. Eller kanskje en håndlaget kreasjon fra fjellandsbyen Zia kan bli et fint minne fra reisen til Kos. Her kan du lese mer om våre shoppingtips!

Bestill reise til Kos >>

Les flere reisetips til Kos

Ta med litt god olivenolje hjem Ta med litt god olivenolje hjem

Ta med smaken fra ferien hjem

Oppe i fjellandsbyen Zia på Kos kan du kjøpe mange ulike sorter krydder fra trakten. Kjøp med deg en bit av Hellas hjem, som fører smaksløkene rett tilbake til solen. Øyas spesialitet er honning finner du også her.

Markedshallen i Kos by

Ved torget Plateia Elefterias i Kos by ligger en stor markedshall. Her finner du spesialiteter fra hele øya og andre typiske Hellasprodukter, som olivenolje, oliven, krydder, ouzo, raki, søtsaker og skjønnhetsprodukter basert på olivenolje.

Koselig shopping

Det er et hyggelig tidsfordriv å shoppe i de fine smågatene i den eldre delen av Kos by. Her ligger de små butikkene side om side og du finner smykker, sko og sandaler og suvenirer. Avslutt shoppingen ved Frihetstorget, Plateia Elefterias, der kaféene ligger og det er et  marked med krydder, oliven, oljer og keramikk.

Oliventrær i fleng

I den familieeide butikken Olive Wood i Kos by selges det varer laget av oliventrær. Her kan du shoppe skåler, brikker, bestikk, honningskjeer og mye mer. Alt laget av oliventre fra Hellas! Du finner butikken på Apellou street i Gamlebyen i Kos by.

Positiv shopping

Vil du unne deg noe fint eller kjøpe en gave til noen du liker ekstra godt skal du besøke The Positive Shops i Zia. I denne fargeglade butikken finner du håndlagde varer som skilt, tavler og andre artige ting å ta med hjem. Merk deg de unike utsmykningene som er laget av drivved og treutskjæringene.


Tips & inspirasjon

Se våre reiser til Hellas, finn ditt drømmehotell eller meld deg på og motta vårt nyhetsbrev.

Reiser til Hellas

Enten du foretrekker et moderne turiststed med liv og røre døgnet rundt, eller vil bo mer bortgjemt med havet og den vakre naturen som nærmeste nabo – så har vi det du søker.

Les mer og bestill

Alle våre hotell i Hellas

Finn ditt favoritthotell blant et bredt tilbud av sjarmerende, små familiedrevne hoteller og større hoteller med alle tenkelige fasiliteter – på en rekke øyer og steder i Hellas!

Se alle hoteller i Hellas

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her