Stranden i Tigaki

De beste strendene

For deg som liker strand og bad har Kos mye å tilby. Besøk den urørte stranda i Mastichari, sol deg på Marmaristranda eller sjekk ut Apollostranda i Kos by der det du som Apollo gjest får gratis solseng! Her kan du lese mer om våre beste strandtips!

Bestill reise til Kos >>

Les flere reisetips til Kos

Strand i Mastichari Strand i Mastichari

Unike strandperler

Vest for Mastichari på Kos ligger en strand som er helt spesiell. Høye klippevegger stuper rett ned mot en liten strand som bare er noen meter bred. Her kan du oppleve å være helt uforstyrret i de fantastiske omgivelsene og bare nyte sola, havet og roen. For å komme hit kjører du mot Agios Ioannis fra Mastichari og svinger av ned mot havet når du ser det store skiltet med Black Pearl.

Marmaristranda

En av våre favorittstrender på Kos! Marmaristranda har hvit fin sand og er plaskevennlig langgrunn. Siden det er bra med vind her så trekkes mange surfere hit. En perfekt strand for å tilbringe en herlig dag på stranda.

Vakker strand

På Kos sørlige spiss ligger den vakre stranda Agios Theologos. Her kan du helt uforstyrret nyte solen og havet, og når du blir sulten er det en liten taverna for lunsj. Den av Apollos feriebyer som ligger nærmest Agios Theologos er Kardamena, det tar cirka 40 minutter å kjøre til stranda. I Kardamena er det flere hyggelige hotell som Mitsis Blue Domes Resort & Spa og Akti Beach Club.

Strand i Tigaki Strand i Tigaki

Apollostranda

Du får garantert en fin dag i sola om du tilbringer den på Apollostranda i Kos by. Her sørger Thomas for hyggelig stemning og gratis solsenger for alle Apollogjester. På stranda er det full fart og lett å treffe andre ferieglade. Du kan låne luftmadrasser, spille sandvolleyball eller drikke noe frisk i skyggen. På våre hyggelige grillkvelder disker Thomas opp med nygrillet souvlaki og hans svenske kone Annelie serverer hjemmelaget potetsalat. Vil du bo midt i smørøyet i Kos by, og samtidig være i nærheten av sol og bad, kan du ta en titt på hotellene ImperialSt Constantine og Astron.

Beach Cava Paradivo

Kos hemmelige, og kanskje fineste, strand er Beach Cava Paradivo. Den ligger i en av Kefalos viker og for å komme hit kjører man på smale fjellveier, men stranda er veldig fin og det er absolutt strevet verdt å ta turen hit.

Tigaki

Stranda i Tigaki på Kos har deilig, finkornet sand og her blåser alltid en deilig bris. Det at det er langgrunt gjør at de minste badeenglene også trives. For deg som vil bevege deg er det en rekke vannsportsaktiviteter. En del av stranda er for nudister.


Tips & inspirasjon

Se alle våre reisetips til Hellas, Les mer og bestill ferien din til Hellas eller meld deg på og motta vårt nyhetsbrev.

Alle reisetips til Hellas

Her har vi samlet noen tips for Hellas-ferien. Her skulle det være noe for de fleste – om du allerede er Hellas-frelst eller legger ferien hit for første gang.

Se alle reisetips til Hellas

Hellas

Les mer og bestill ferien din til Hellas

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her