Stranden i Tigaki

De beste strendene

For deg som liker strand og bad har Kos mye å tilby. Besøk den urørte stranden i Mastichari, sol deg på Marmaristranden eller sjekk ut Apollostranden i Kos by der det du som Apollo gjest får gratis solseng! Her kan du lese mer om våre beste strandtips!

Unike strandperler

Vest for Mastichari på Kos ligger en strand som er helt spesiell. Høye klippevegger stuper rett ned mot en liten strand som bare er noen meter bred. Her kan du oppleve å være helt uforstyrret i de fantastiske omgivelsene og bare nyte solen, havet og roen. For å komme hit kjører du mot Agios Ioannis fra Mastichari og svinger av ned mot havet når du ser det store skiltet med Black Pearl.

Marmaristranden

En av våre favorittstrender på Kos! Marmaristranden har hvit fin sand og er plaskevennlig langgrunt. Siden det er bra med vind her så trekkes mange surfere hit. En perfekt strand for å tilbringe en herlig dag på stranden.

Vakker strand

På Kos sørlige spiss ligger den vakre stranden Agios Theologos. Her kan du helt uforstyrret nyte solen og havet, og når du blir sulten er det en liten taverna for lunsj. Den av Apollos feriebyer som ligger nærmest Agios Theologos er Kardamena, det tar ca. 40 minutter å kjøre til stranden. I Kardamena er det flere hyggelige hotell som f. eks. Blue Domes Mitsis Hotels og Akti Palace.

Strand i Mastichari
Strand i Tigaki

Apollostranden

Du får garantert en fin dag i solen om du tilbringer den på Apollostranden i Kos by. Her sørger Thomas for hyggelig stemning og gratis solsenger for alle Apollogjester. På stranden er det full fart og lett å treffe andre ferieglade. Du kan låne luftmadrasser, spille sandvolleyball eller drikke noe frisk i skyggen. På våre hyggelige grillkvelder disker Thomas opp med nygrillet souvlaki og hans svenske kone Annelie serverer hjemmelaget potetsalat. Vil du bo midt i smørøyet i Kos by, og samtidig være i nærheten av sol og bad, kan du f. eks ta en titt på hotellene ImperialSt Constantine og Astron.

Beach Cava Paradivo

Kos hemmelige, og kanskje fineste, strand er Beach Cava Paradivo. Den ligger i en av Kefalos viker og for å komme hit kjører man på smale fjellveier, men stranden er veldig fin og det er strevet verdt å ta turen hit.

Tigaki

Stranden i Tigaki på Kos har deilig, finkornet sand og her blåser alltid en deilig bris. Det at det er langgrunt gjør at de minste badeenglene også trives. For deg som vil bevege deg er det en rekke vannsportsaktiviteter. En del av stranden er for nudister.