Kitesurfing på Kos

Aktiv ferie på Kos

Vil du være aktiv i ferien er det mange fartsfylte aktiviteter å prøve seg på her. Lei en sykkel så kan du se øya på en enkel og smidig måte. Det er også den beste måten å komme seg ut til de ulike strendene på, der det blant annet er kite surfing, dykking og andre morsomme vannsporter. Er du tryggere på land er tennis et hyggelig alternativ. Her kan du lese mer om hvilke fartsfylte aktiviteter som finnes på Kos!

Bestill reise til Kos >>

Les flere reisetips til Kos

Tennis på Kos Tennis på Kos

Kitesurfing

Bli inspirert av den herlige surfestemningen på Marmaristranda og lær deg å surfe i ferien. Under veiledning av dyktige instruktører kan du ta et kortere nybegynnerkurs eller lengre dagskurser for deg som har mer erfaring. Kitesurfing er også populært på Kohilaristranda. 

Tren backhanden i ferien

Tennis er en hyggelig ferie aktivitet. Kos Tennis Club ligger i utkanten av Kos by og er det perfekte stedet for å utfordre reiseselskapet i en vennskapelig match.

Flere gokartbaner

På gokartbanen får du garantert en stund med både spenning og latter. I Kos by har du Marmari GoCart og i Kardamena finner du en gokartbane på veien opp mot Mitsishotellet.

Lei sykkel

Lei en sykkel og se deg omkring. Det er en fin og enkel måte å komme seg rundt på og gatene inne i Kos by passer perfekt for smale sykkelhjul. Ta turen ut i den vakre naturen, gjennom olivenlundene og nyt duftene fra den solvarme vegetasjonen. Vi anbefaler at du leier sykkel hos Giorgos og Nikos på Power Extreme.
Adresse: Harmilou 4, Kos by.

Vannscooter på Kos Vannscooter på Kos

Morsomme vannaktiviteter

Vil du ha det gøy med fartsfylte vannsporter og mye aktivitet skal du dra til Kefalos eller Paradise Beach på Kos. Her er det windsurfing, pedalbåter, vannscooter, hobie cats og mye mer.

Dykk med Liamis Divers

Har du aldri dykket før, men alltid ønsket å prøve? Nå har du muligheten. Med Liamis Divers kan du oppdage den fantastiske verden under vann utenfor Kos, og vi kan nesten garantere at du kommer til å bli hekta. Utfluktene er like hyggelige uansett om du bestiller en time, en dag eller et helt kurs. For deg som er nybegynner passer det vi kaller et charterdykk bra – da trenger du nesten ikke tenke på noe siden de dyktige instruktørene gjør det meste av jobben.

Firehjuling

Med en firehjuling kan du oppleve Kos natur i ditt eget tempo. Det er en perfekt måte å komme seg rundt på og når du føler for det tar du bare en pause på et deilig skyggefullt sted. Med en firehjuling kan du dessuten komme til steder som du ikke når med bil eller moped. Vi anbefaler at du leier firehjulingen hos Giorgos og Nikos på Power Extreme.


Tips & inspirasjon

Se alle våre reisetips til Hellas, Les mer og bestill ferien din til Hellas eller meld deg på og motta vårt nyhetsbrev.

Alle reisetips til Hellas

Her har vi samlet noen tips for Hellas-ferien. Her skulle det være noe for de fleste – om du allerede er Hellas-frelst eller legger ferien hit for første gang.

Se alle reisetips til Hellas

Hellas

Les mer og bestill ferien din til Hellas

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her