Reisetips for Kos

Reisetips til Kos

En reise til Kos kan inneholde det meste - vakre småbyer, kritthvite strender, interessante severdigheter og massevis av fornøyelser. Oppdag berømte severdigheter som Asklepion og borgen i Kos by, soling på den vakre Marmaristranden og minneverdige måltider på en av Kos mange restauranter og kaféer. Her kan du lese mer om hva du kan få ut av ferien på en av Hellas mest populære øyer!

Bestill reise til Kos >>

Les flere reisetips til Hellas

Restauranter på Kos

På Kos finner du alt fra koselige, familiedrevne tavernaer til strandmiddager og festlige barer. Eller hvorfor ikke ta en kaffepause i en gammel vindmølle oppe i Kefalos fjellene?

Les våre velsmakende tips

Aktiviteter på Kos

Trenger du en liten pause fra sol og bad er det mye å finne på. Lek og moro i badelandet, koble av i varme kilder eller besøk det arkeologiske muséet. På Kos er det noe for alle!

Les våre tips til aktiviteter

Byene på Kos du må se

Kos er en øy full av vakre byer å bli kjent med. Slå to fluer i en smekk og ta en sykkel- eller fottur for å se så mye som mulig av Kos når du først har tatt turen hit.

Les mer om byene på Kos

Kos beste strender

Besøk den urørte stranden i Mastichari, nyt sola på Marmaristranda eller lev slaraffenlivet på Apollostranda i Kos by, der er solsengene gratis for alle Apollos gjester!

Les mer om hvor du finner det beste strandlivet

Finn ditt Kos

På Kos finner du alt fra vakre sandstrender og koselige små byer til partygater fylt av liv og røre og sjarmerende restauranter. Vi tipser om steder slik at du finner det Kos som passer nettopp for deg!

Finn ut hvor på Kos du vil dra

Severdigheter på Kos

Se fuglene i granskogen Plaka, besøk de arkeologiske utgravningsstedene på øya eller ta den mektige borgen i Kos by nærmere i øyesyn - severdigheter er det nok av på Kos.

Les mer om severdigheter

Aktiv ferie på Kos

Å leie en sykkel er en fin måte å se øya på og å ta seg rundt til de ulike strendene der det blant annet er kite surfing, dykking og andre morsomme vannsporter.

Sjekk våre sporty tips

Shopping på Kos

Suvenirer hører ferien til og du kan ta med deg smaken av ferien hjem. Besøk markedshallen i Kos by der du finner alt fra olivenoljer og krydder til søtsaker og raki. 

Sjekk våre beste shoppingtips

Tips & inspirasjon

Se våre reiser til Hellas, finn ditt drømmehotell eller meld deg på og motta vårt nyhetsbrev.

Reiser til Hellas

Enten du foretrekker et moderne turiststed med liv og røre døgnet rundt, eller vil bo mer bortgjemt med havet og den vakre naturen som nærmeste nabo – så har vi det du søker.

Les mer og bestill

Alle våre hotell i Hellas

Finn ditt favoritthotell blant et bredt tilbud av sjarmerende, små familiedrevne hoteller og større hoteller med alle tenkelige fasiliteter – på en rekke øyer og steder i Hellas!

Se alle hoteller i Hellas

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her