Natura Village Hotel & Spa

Natura Village Hotel & Spa ligger like ovenfor stranda i Psalidi på Kos. Her venter late feriedager ved hotellets basseng og bare noen skritt unna ligger stranda med solsenger og parasoller. Lei gjerne en sykkel og ta en dagstur inn til Kos by med restauranter, barer og butikker. Halvpensjon er inkludert og All Inclusive kan legger til om du vil!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer/2 personer. Superiorrom for 2-3 personer. Suite med eget basseng for 2-4 personer. Familierom for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Rolig fin beliggenhet og miljø
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 25 m
Til sentrum: 5,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Natura Village Hotel & Spa ligger ved havet og her kan du tilbringe mange dager ved bassenget, på stranda og ta en avstikker med sykkelen til Kos by. Hotellet passer for deg som gjerne vil ha litt aktivitet i ferien, men også kan ta det helt med ro med en bok eller slappe av i hotellets spa. Ekstra luksus kan du unne deg og bestille en suite med eget basseng.

Hotellet har to bassengområder med hvert sitt store basseng og et separat barnebasseng. Jacuzzi ved ett av bassengene. Solsenger og parasoller ved begge bassengene og på den grovkornede sandstranda. Bassenghåndklær mot depositum. Det er også et innendørsbasseng med jacuzzi, mot avgift.

Natura Village Hotel & Spa har en bufférestaurant, Ambrosia, der du kan innta frokost, lunsj og middag. I poolbaren bestiller du enkle retter og drikke på dagtid, og i baren noe godt å drikke.

Her velger du hvor aktiv du vil være eller bare ta det med ro og hvile ut ved bassenget. Her er det et spa med treningsrom, hamam, badstue, innendørsbasseng – alt mot avgift. Tennis mot avgift. Sykkel- og bilutleie. Bordtennis. Volleyball. Biljard mot avgift. Vannpolo, aerobics og vanngymnastikk. Turer på terrengsykkel. Vannsporter som kitesurfing og windsurfing mot avgift.

Wifi inkludert på hele hotellet. Bagasjerom. Minimarked. Vaskeriservice mot avgift. Parkering. Hotellet består av en hovedbygning og 28 toetasjesbygninger (uten heis). Det er litt avstand mellom hotellets fasiliteter og rommene. Det er cirka 5,5 kilometer til Kos by og utenfor hotellet er det en bussholdeplass.

Måltider

Inkludert:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Mot tillegg:

  • All Inclusive.

Når de voksne legger til All Inclusive hjemmefra er All Inclusive inkludert for barn 2-11 år.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

  • Kontinental frokost på forespørsel kl. 5.00-7.00.
  • Frokostbuffé kl. 7.00-10.00.
  • Kontinental frokost i poolbaren kl. 10.00-11.00.
  • Lunsjbuffé kl. 12.30-14.00.
  • Varme og kalde retter i poolbaren kl. 12.00-15.00.
  • Ettermiddagskaffe og frukt i poolbaren kl. 15.00-17.00.
  • Iskrem i poolbaren kl. 10.00-18.00.
  • Middagsbuffé kl. 19.00-21.30.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

Avstanden til stranda varierer avhengig av hvor på hotellet du bor, alt fra 25 meter opp til cirka 200 meter.

Alle hoteller – Psalidi

Mitsis Ramira Beach Hotel

På stranda rett utenfor Kos by ligger lekre og det populære All Inclusive-hotellet Mitsis Ramira Beach Hotel. I den frodige hagen ligger et stort bassengområde med vannsklier som frister til lek og moro. Her bor du komfortabelt med en rikelig All Inclusive som byr på mange nye smaksopplevelser.

Dimitra Beach Hotel & Suites

Dimitra Beach Hotel & Suites ligger perfekt til ved havet og er omkranset av en vakker hage. Her kan du ta et morgenbad i havet før frokost, og nyte feriedagene med familien i hotellets bassengområde. Rommene er lyse og pene. Frokost og middag er inkludert og du kan legge til All Inclusive så kan lommeboka ligge på rommet i ferien!

Michelangelo Resort & Spa

Michelangelo Resort & Spa ligger like utenfor Psalidi på Kos og har alt som skal til for en deilig og avslappende ferie. Hva sier du til et fantastisk evighetsbasseng eller at halvpensjon er inkludert? Her vil hele familien trives. Hotellet har ett spa med innendørsbasseng og du bor i komfortable og pent innredede rom.